Θρήνος στα Χανιά για τον θάνατο του 20χρονου Τάσου που έχασε την ζωή του σε τροχαίο - "Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου"

Συγκλονίζει ο πατέρας του Τάσου που «έσβησε» σε τροχαίο... 

Θλίψη έχει σκορπίσει στα Χανιά η είδηση για τον θάνατο του 20χρονου Τάσου Ξ. ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στον δρόμο Χανίων – Αεροδρομίου στο Ακρωτήρι Χανίων, και "καρφώθηκε" σε δέντρο και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το creta24.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος καρφώθηκε σε ευκάλυπτο, ο οποίος ευρίσκεται μπροστά στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού.

Ο άτυχος νεαρός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.

Η ανάρτηση του ιερέα πατέρα του

Με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του, αποχαιρετούν τον γιο και αδελφό τους.

"Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου" γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

 

 

O ίδιος, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνια: "Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε".

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεός είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

troxaio

τροχαιο

τροχαιο

τροχαιο

τροχαιο

 

τροχαιο

τροχαιο

 

troxaio

Το σπαρακτικό μήνυμα του αδελφού του στα social media

Ο αδερφός του, αποχαιρέτησε τον Τάσο με μια σπαρακτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

''Απόψε ο θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός.
Σ΄ αγαπώ'', έγραψε στο Facebook.

troxaio

Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη και αυτή η τραγωδία σε δρόμο της Κρήτης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ