Cartoon ο Χάρι και η Μέγκαν στη σειρά South Park: Έτοιμοι να τους κάνουν αγωγή οι ex royals - Γιατί τους κοροϊδεύουν

Η Μέγκαν Μαρκλ ενοχλήθηκε και αρνείται να παρακολουθήσει το επεισόδιο.

Σε πρόσφατο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων «South Park», η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, το γεγονός αυτό φαίνεται πως αναστάτωσε και τη Μαρκλ για τον πώς απεικονίζονται η ίδια αλλά και ο σύντροφός της.

Στο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, με τον ειρωνικό τίτλο «Παγκόσμια Περιήγηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», η πρώην ηθοποιός και νυν δούκισσα του Σάσσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι σατιρίζονται έντονα.

Ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ δεν κατονομάζονται, είναι σαφές ότι οι φανταστικοί χαρακτήρες «πρίγκιπας και πριγκίπισσα του Καναδά» βασίστηκαν εξ ολοκλήρου στα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 

 

Στο επεισόδιο, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα μετακομίζουν στο South Park, με σκοπό να βρουν κάποια ιδιωτικότητα. Ωστόσο, αντίθετα σε αυτό που λένε ότι ψάχνουν, εκείνοι αναζητούν διαρκώς την προσοχή, πηγαίνοντας σε περιοδείες Τύπου, φωνάζοντας δημόσια και κάνοντας ρίψη πυροτεχνημάτων στον μπροστινό κήπο τους.

 

Επιπλέον, στο ΑΠΕ αναφέρεται πως στην παρωδία ο πρίγκιπας προωθεί τη νέα αυτοβιογραφία του με τίτλο «Waaagh»

 

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή στο «The Spectator», η Μέγκαν Μαρκλ είναι «αναστατωμένη και συγκλονισμένη» από την απεικόνιση της ίδιας και του συζύγου της στο επεισόδιο της σειράς. Επίσης, αναφέρεται πως «ενοχλήθηκε από τη σειρά South Park και αρνείται να παρακολουθήσει ολόκληρο το επεισόδιο».

Ο δημοσιογράφος Νιλ Σιν δήλωσε στο Fox News ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες εναντίον των δημιουργών της κωμικής σειράς. «Η νομική τους ομάδα παρακολουθεί το επεισόδιο για να δει τι είναι λάθος» ανέφερε.

Το επεισόδιο εγκωμιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τους θεατές και έγινε ένα θέμα – τάση στο Twitter μία μέρα μετά την προβολή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ