Η βασίλισσα Letizia ζαλίζει με ανακυκλωμένο παστέλ φλοράλ φόρεμα- Το απόλυτο στυλ της Royal (φωτο)

Όμορφη στα ροζ παρευρέθηκε στα Εθνικά Βραβεία Πολιτισμού στην Ισπανία.

Η βασίλισσα Letizia  της Ισπανίας φαινόταν υπέροχη πριν λίγες μέρες καθώς φόρεσε ένα ανακυκλωμένο παστέλ φλοράλ φόρεμα για να παραστεί σε μια τελετή απονομής βραβείων στην Ισπανία.

 

Η κομψή 50χρονη βασίλισσα, έστρεψε τα βλέμματα με το μαύρο και ροζ μίντι φόρεμα με διάφανη επένδυση γύρω από τη λαιμόκοψη, καθώς πήγε με τον σύζυγό της, Βασιλιά Φελίπε ΣΤ΄, στα Εθνικά Βραβεία Πολιτισμού 2021 στη Σαραγόσα.

 

Η Ισπανίδα βασίλισσα φόρεσε για πρώτη φορά το μοναδικό φόρεμα το 2019 για ένα γκαλά στη Σεούλ, με οικοδεσπότες τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν και τη σύζυγό του Κιμ Γιουνγκ-σουκ .

Επιδεικνύοντας τη λιτή πλευρά της φορώντας ξανά το ρούχο για τα αποψινά βραβεία στο κτίριο Pignatelli στην περιοχή της Αραγονίας της Ισπανίας , η Letizia συνδύασε το κομψό φόρεμα με απαλές ροζ γόβες και ένα συντονιστικό clutch bag.

 

Η μητέρα δύο παιδιών επέλεξε να εμφανιστεί με χαλαρές μπούκλες από τη μία πλευρά, επιδεικνύοντας τα σκουλαρίκια με καθρέφτη.

 

 

Διατηρώντας την εμφάνισή της στην τάση με ένα statement make-up look, η Ισπανίδα royal συνδύασε τη ζωηρή φούξια ροζ σκιά ματιών με statement βλεφαρίδες και ένα γυαλιστερό, ροζ κραγιόν.

 

Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς Φελίπε ήταν επίσης κομψός με ένα ναυτικό κοστούμι, το οποίο φορούσε μαζί με ένα απαλό μπλε πουκάμισο και βαθύ κόκκινη γραβάτα για την εκδήλωση.

 

Έχει αναφερθεί ότι ο Ισπανός βασιλιάς θα προεδρεύει των βραβείων, τα οποία αναγνωρίζουν όσους συνέβαλαν στον εμπλουτισμό της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ισπανίας.

 

Τα ετήσια βραβεία επιδιώκουν να προωθήσουν πολιτιστικές δραστηριότητες - που θεωρείται ότι αποτελούν υπηρεσία προς τους πολίτες - και να εκφράσουν την αναγνώριση της κοινωνίας προς τους εμπλεκόμενους.

 

Αυτό περιλαμβάνει την αναγνώριση του έργου ανθρώπων ή φορέων που είτε με τα έργα τους είτε μέσω της ενεργού συμμετοχής τους σε διάφορους τομείς καλλιτεχνικής ή λογοτεχνικής δημιουργίας συμβάλλουν στον εμπλουτισμό της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ισπανίας.

 

Τα βραβεία έχουν διάφορες κατηγορίες που καλύπτουν μια σειρά από δραστηριότητες, κυρίως καλλιτεχνικές προσπάθειες.

 

Αυτά περιλαμβάνουν τις καλές τέχνες, τον κινηματογράφο και τον οπτικοακουστικό τομέα, την ανάγνωση βιβλίων και τα γράμματα, και τις τέχνες του θεάματος και τη μουσική.

 

Περιλαμβάνονται επίσης κατηγορίες που επιδιώκουν να αναδείξουν την ιστορική κληρονομιά, τις πολιτιστικές βιομηχανίες και - ίσως πιο αμφιλεγόμενο - τις ταυρομαχίες.

 

 

 

 

 

 

Η μητέρα δύο παιδιών φωτογραφήθηκε να φτάνει στο κτίριο Pignatelli μαζί με τον σύζυγό της και τραβήχτηκε ξανά αργότερα μέσα, καθώς πόζαρε δίπλα σε μια οθόνη κάμερας.

 

Η Λετίσια φαινόταν να χαμογελά καθώς στεκόταν δίπλα σε βάθρα με μικρά αγαλματίδια, γύρω από το λαιμό των οποίων υπήρχαν παλιού τύπου φωτογραφικές μηχανές.

 

Η σημερινή έξοδος, όπου οι βασιλιάδες υπογράμμισαν το βαθύ ενδιαφέρον τους για τον πολιτισμό και την τέχνη, ακολούθησε μια εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στην  εναρκτήρια έκθεση Sorolla Through Light στη Μαδρίτη .

 

Εκεί, η βασίλισσα Letizia φαινόταν τυπικά κομψή με ένα μαύρο μίντι φόρεμα, το οποίο ήταν τεντωμένο στη μέση με μια κόκκινη ζώνη με αγκράφα, καθώς παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης στο Βασιλικό Παλάτι.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ