Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Ο Τζο Μπάιντεν πέφτει ανεβαίνοντας τη σκάλα του Air Force One – Δείτε τι έγινε

Ο Τζο Μπάιντεν έγινε και πάλι viral στο διαδίκτυο, καθώς γλίστρησε από τα σκαλιά του αεροπλάνου

Μόλις χθες συνεργάτιδα του Αμερικανού προέδρου, καθώς αποβιβαζόταν από το Air Force One, έχασε την ισορροπία της, με συνέπεια να σωριαστεί στο έδαφος και η ασφάλεια έτρεξε να τη σηκώσει.

Σήμερα το σκηνικό επαναλήφθηκε, αλλά λίγο διαφορετικά, με «θύμα» τον ίδιο τον πρόεδρο. Ο Μπάιντεν ανέβαινε τα σκαλιά «τρέχοντας» για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και λίγο πριν φτάσει την πόρτα της εισόδου σκόνταψε!

Δεν είχε κανέναν δίπλα του, δεν χρειάστηκε άλλωστε, αφού σχεδόν αμέσως σηκώθηκε και κινήθηκε γρήγορα στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά το τριήμερο ταξίδι του στην Ευρώπη, που περιελάβανε μία μυστική επίσκεψη στην Ουκρανία και μετέπειτα στάση στην Πολωνία.

Το δύσκολο ταξίδι για τον 80χρονο πρόεδρο είχε μυστική πτήση, ένα βράδυ αϋπνίας και δρομολόγιο 10 ωρών στα σύνορα Πολωνίας και Ουκρανίας με τρένο.

Τρίτη τούμπα για τον Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν σκόνταψε πρώτη φορά στα σκαλιά του Air Force One. Η πρώτη του πτώση ήταν μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχε πέσει από το ποδήλατό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ