Σε τόνους σκουπιδιών τριών ετών βρήκαν μία νεαρή μητέρα και τον 10χρονο γιο της- Φοβόταν να μην κολλήσει κορωνοϊό και κλείστηκε σπίτι

Η αστυνομία τους απομάκρυνε από το σπίτι, έπειτα από καταγγελία του συζύγου της

Μια μητέρα στην Ινδία και ο 10χρονος γιος της έμειναν κλεισμένοι στο σπίτι τους επί τρία χρόνια, για να «γλιτώσουν από τον κορωνοϊό», σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Έπειτα από καταγγελία του συζύγου της, η αστυνομία απομάκρυνε τη μητέρα και το παιδί από το σπίτι στο Γκούραγκραμ της Ινδίας, όπου έμειναν κλεισμένοι για τρία χρόνια. Αμέσως μετά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.



youtube

Η 33χρονη Μουνμούν Μαχτζί απείλησε να σκοτώσει το παιδί της εάν οι αρχές επιχειρούσαν να τους βγάλουν από το σπίτι, σύμφωνα με την αστυνομία. Τελικά, αστυνομικοί, εκπρόσωποι των υγειονομικών υπηρεσιών και στελέχη της πρόνοιας έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι.

«Υπήρχαν σκουπίδια τριών χρόνων μέσα στο δωμάτιο», είπε άτομο από την πρόνοια. Η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, αναφέρουν τα ινδικά ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος του κορωνοϊού, η οικογένεια έμεινε κλεισμένη στο σπίτι. Όμως, όταν ο Σουγιάν Μαχτζί επέστρεψε στη δουλειά του, μετά τη χαλάρωση του πρώτου lockdown στην Ινδία, η σύζυγός του φέρεται να τον έκλεισε έξω από το σπίτι.

Αφού πέρασε τις πρώτες ημέρες με φίλους και συγγενείς, όταν δεν κατάφερε να πείσει την σύζυγό του νοίκιασε άλλο σπίτι. Η μόνη επαφή που είχε ο Μαχτζί με την σύζυγο και τον γιο του ήταν μέσω βιντεοκλήσεων. Ο ίδιος πλήρωνε τους λογαριασμούς και αγόραζε τρόφιμα, τα οποία άφηνε έξω από την πόρτα, γράφουν τα ινδικά ΜΜΕ.

Τελικά, ο Μαχτζί κατέφυγε στην αστυνομία. «Στην αρχή δεν πίστεψα τους ισχυρισμούς του, αλλά όταν με έβαλε να μιλήσω με την σύζυγο και τον γιο του μέσω βιντεοκλήσης αποφάσισα να παρέμβω», δήλωσε ο αστυνομικός Πραβέεν Κουμάρ.

Η Μουνμούν Μαχτζί και ο γιος της δεν είχαν βγει στο φως του ήλιου τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ στο σπίτι που ζούσαν είχε γεμίσει σκουπίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ