H Μπέλα Χαντίντ μας συγκινεί: ''Ξυπναω με άγχος - Παλεύω για να μη με κυριεύει - Τσιμπιέμαι και λέω αγαπιέσαι''

«Σκέφτομαι μόνο το άγχος μου»

Κατάθεση ψυχής από την Μπέλα Χαντίντ. Το πασίγνωστο μοντέλο, που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις τοξικές σχέσεις της ζωής του και το πώς επηρέασαν αρνητικά την ψυχικά του υγεία, αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με την αγχωτική διαταραχή.

 

 

 

 

Σε βίντεο, που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Μπέλα Χαντίντ είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και αποκαλύπτει στους θαυμαστές της πόσο δύσκολα περνάει κάθε πρωί, προσπαθώντας να ξεπεράσει το άγχος που έχει, πριν καν ξεκινήσει τη μέρα της.

«Σκέφτομαι μόνο το άγχος μου»

«Έχω το χειρότερο πρωινό άγχος. Συνήθως προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά δεν λειτουργεί αμέσως, επειδή πραγματικά νιώθω τόσο πολύ άγχος. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι το άγχος μου», λέει αρχικά.

 

 

Και προσθέτει: «Αυτό που ήθελα να σας δείξω είναι πόσο ηλίθια νιώθω μερικές φορές, όταν ξυπνάω και προσποιούμαι πως όλα είναι καλά. Αυτή τη φορά, ξύπνησα και είπα  “ας τους δείξω κι εγώ πώς νιώθω”, αλλά ξεκίνησα να λέω στον εαυτό μου  “θα έχεις μια καταπληκτική μέρα σήμερα, Μπέλα. Δεν θα αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει σήμερα, Μπέλα. Είσαι αγαπημένη. Αγαπιέσαι. Αγαπιέσαι, Μπέλα. Δεν σε μισούν όλοι”», συνεχίζει στο βίντεο.

Στη συνέχεια, η ίδια εξομολογείται ότι παλεύει με ανασφάλειες, φοβίες και πολύ άγχος. Ωστόσο, όσο δύσκολο κι αν της είναι, αναφέρει ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθεί να το «νικήσει».

«Παλεύω τόσο πολύ με το άγχος μου και κυριολεκτικά με το να είμαι απλά ένας άνθρωπος. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ στο 99% του χρόνου. Αλλά υπάρχει και αυτό το 1% και μερικές φορές αξίζει τον κόπο», εξηγεί.

 

 

 

 

Επίσης, όπως σημειώνει, η δουλειά της και τα επιτεύγματά της την κάνουν να αισθάνεται καλύτερα, όμως χαίρεται μονάχα, όταν καταφέρνει κάτι.

 

 

«Έτσι, προσπαθώ να κάνω τον εαυτό μου να νιώσει καλύτερα με φυσικό τρόπο», καταλήγει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ