Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Καλή Σαρακοστή με Σελήνη στο πρώτο τέταρτο των Διδύμων

Οι προβλέψεις για την Καθαρά Δευτέρα

Καλή Σαρακοστή! Η Σελήνη σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο στους Διδύμους και στη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας σχηματίζει θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία. Αυτές οι όψεις έχουν δυο αναγνώσεις. Από τη μια μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και να νιώθουμε τυχεροί, κι από την άλλη μπορεί να «φουσκώνουν» την ανησυχία μας, να μας κάνουν να αντιδρούμε υπερβολικά, να θεωρούμε ως δεδομένα πολλά πράγματα και να γινόμαστε λίγο αλαζονικοί στη συμπεριφορά μας.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε σε ό,τι προκύπτει είναι αυτός που θα διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό σήμερα να μην αναλάβετε πολλά πράγματα να κάνετε, γιατί έτσι θα διασπείρετε την ενέργεια σας και στο τέλος θα αφήσετε εκκρεμότητες και μισές δουλειές. Καλύτερα να εστιάσετε σε 1-2 σημαντικά και να τα φέρετε εις πέρας. Η Σελήνη στους Διδύμους ταιριάζει πάντως στο κλίμα της γιορτής και της εξωστρέφειας. Ευνοεί επαφές και μετακινήσεις, αλλά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη πλησιάζει τον Άρη ας είμαστε πιο προσεκτικοί στους δρόμους και όχι βιαστικοί.

ΚΡΙΟΣ

Καλή Σαρακοστή! Η Σελήνη στους Διδύμους στον τομέα της επικοινωνίας προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα ή την εβδομάδα σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα από σας. Σε γενικές γραμμές τίποτε δεν μπορεί να σας πάει κόντρα σήμερα, με τη Σελήνη να σχηματίζει όμορφες όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιο σας. Θα έχετε διάθεση για βόλτες, εξόδους, παρέα με φίλους, καλή διάθεση και θα είναι ίσως η πιο όμορφη Καθαρά Δευτέρα των τελευταίων χρόνων. Τις βραδινές ώρες προσέξτε μόνο λίγο τη βιασύνη, ειδικά αν επιστρέφετε από κάποιο ταξιδιωτικό προορισμό που πήγατε για τις Απόκριες.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή Σαρακοστή! Η Καθαρά Δευτέρα προσφέρεται για να ξεκινήσετε τη μέρα και την εβδομάδα σας με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και να κάνετε πράγματα πέραν των υποχρεώσεων σας που ευχαριστούν κι εσάς. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς, αλλά και τα έξοδα. Η πειθαρχία είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις υπερβολές του Δία και της Αφροδίτης όταν βρίσκονται μέσα στον τομέα της υγείας. Η Σελήνη στους Διδύμους ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς κυρίως μετά το απόγευμα κι εκεί θα έχετε περισσότερο άγχος γιατί θα υπάρχει μια τάση βιασύνης από όλους.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ