Μπαλατσινού-Κικίλιας πέταξαν χαρταετό στην Πάτμο: Η οικογενειακή απόδραση με το μωρό τους (φωτό)

Στην Πάτμο για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το νησί της Αποκάλυψης, καθώς εκεί είχε γίνει και η βάφτιση του γιου τους, Παναγιώτη-Αντώνιου, με τους δυο τους να μοιράζονται τότε μέσω των social media τρυφερά στιγμιότυπα μαζί με το μωρό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Θέλοντας να τιμήσουν το έθιμο σήμερα, ο υπουργός Τουρισμού δοκίμασε να πετάξει χαρταετό παρέα με τον δίχρονο γιο του, με τους νοτιάδες, ωστόσο, να μην τους επιτρέπουν υψηλές πτήσεις, όπως σημειώνει και ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας στη σχετική ανάρτησή του.

Βασίλης Κικίλιας: Στιγμές ξεγνοιασιάς με τον γιο του στη θάλασσα

Η σύντροφός του, Τζένη Μπαλατσινού, απαθανάτισε το τρυφερό στιγμιότυπο με μπαμπά και γιο δίπλα στη θάλασσα, με τον Βασίλη Κικίλια να αναρτά τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να εύχεται σε όλους καλή Σαρακοστή.

«Λόγω νοτιάδων ο χαρταετός μας δεν πήγε ψηλά. Πετάξαμε όμως πολλά βότσαλα στη θάλασσα. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή Σαρακοστή!», έγραψε ο υπουργός Τουρισμού στη σχετική ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμαΒασίλης Κικίλιας για Τζένη Μπαλατσινού: ''Η Τζένη ήθελε παιδί εξ αρχής - Μείναμε στο νοσοκομείο για εβδομάδες μετά τον τοκετό'' (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ