Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Τον αγαπώ & περιμένω να παίξω μαζί του – Ο κόσμος θα τον δεχθεί, οι συνάδελφοι μερικοί είμαστε κουμάσια

«Στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Βάσια Τριφύλλη εκφράζοντας την αγάπη της και τονίζοντας ότι ο ηθοποιός θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο.

«Είχα πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον αγαπώ πολύ και περιμένω να βγει να παίξω μαζί του και πέσανε να με φάνε. Εγώ στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα. Μία φορά είχε νευριάσει (ο Φιλιππίδης), χτύπαγε τις πόρτες και του είπα “μπράβο, με γεια, αγοράζουμε καινούργιες πόρτες;”. Έβλεπα στον Πέτρο ένα άκρως ερωτικό πλάσμα, είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ωραίος εραστής» δήλωσε.

 

 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο. Ο κόσμος θα τον δεχθεί, οι συνάδελφοι μας δε ξέρω τι θα κάνουν γιατί είμαστε κάτι κουμάσια μερικοί» συμπλήρωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Όπως είπε «μόνο τα πολύ μεγάλα ταλέντα δικαιούνται να είναι τόσο δύστροποι. Το απόλυτο ταλέντο είναι η μόνη δικαιολογία και άλλοθι που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης για να του συγχωρήσεις και πέντε πράγματα» είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ