Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα είμαστε πιο συναισθηματικοί στις αντιδράσεις μας κι ευαίσθητοι σε ό,τι γίνεται γύρω μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα ; 

Καλό μήνα! Ο Μάρτιος είναι πραγματικά ο πιο ανατρεπτικός μήνας του 2023 σε αστρολογικό επίπεδο, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες αλλάζουν ζωδιακή θέση και διαφοροποιείται η ενέργεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, όπως θα διαβάσετε και στις μηνιαίες μου προβλέψεις.

Η Σελήνη μετά από κάποιες ώρες κενής πορείας στη διάρκεια της νύχτας προχωρά στον Καρκίνο στις 04:40 το ξημέρωμα και κάνει τη διάθεση μας λίγο πιο κυκλοθυμική.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Μολονότι είστε αεικίνητοι και σπάνια επιθυμείτε να περνάτε τον χρόνο σας κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, η Σελήνη στον Καρκίνο από νωρίς το πρωί κάνει το σενάριο να μην πάτε πουθενά και να μείνετε στο σπίτι σας περισσότερο χρόνο ίσως το πλέον θελκτικό. Αν εργάζεστε βέβαια καταλαβαίνετε ότι δεν θα βλέπετε την ώρα να επιστρέψετε και να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει ευχαρίστηση. Προσπαθήστε να μη φορτώσετε το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις μέχρι το βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Ημέρα κίνησης, έντονων ρυθμών και επικοινωνίας είναι η Τετάρτη, καθώς η Σελήνη προχωρά νωρίς το πρωί στον Καρκίνο και θα έχετε όρεξη να βγείτε, να κυκλοφορήσετε και να δείτε κόσμο. Ακόμη κι αν έχετε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα στη δουλειά, θα έχετε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να βγείτε μετά με φίλους ή συνεργάτες για να περάσετε κάποιες ώρες πιο χαλαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Πιο χαλαρή μέρα είναι η Τετάρτη, καθώς η Σελήνη αποχωρεί από το ζώδιο σας τα ξημερώματα και προχωρά στον Καρκίνο. Το μόνο που θέλει προσοχή σήμερα είναι τα έξοδα, καθώς θα έχετε μια τάση να ξοδέψετε χρήματα πιθανώς και σε πράγματα που δεν έχετε ανάγκη. Βέβαια τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν και για άλλους λόγους, καθώς βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του μήνα και πρέπει να κάνετε κάποιες πληρωμές ή τακτοποιήσεις. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ