Τραγωδία στα Τέμπη: ''Μου γύρισαν στάχτες & αποκαΐδια - 40 χρονών έφυγε ο σύζυγός μου & 5 το παιδί μου''

 Συγγενείς θυμάτων ξεσπούν....

Αντιμέτωπη με τις πληγές της είναι σήμερα η Ελλάδα, μετά την φονική σύγρκουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Οι συγγενείς των θυμάτων περιμένουν να ακούσουν την απάντηση στα τόσα γιατί που έχουν δημιουργηθεί. 

Τριήμερο εθνικό πένθος 1-3 Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων, κήρυξε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε 46 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής όπως ανέφερε σε επίσημη ενημέρωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος, Βασίλης Βαθρακογιάννης. 

Δείτε επίσης: Δεύτερος σταθμάρχης ''Έπρεπε να έχει τα κλειδιά ευθεία, ενώ ήταν διαγώνια - Για μένα ήταν ανθρώπινο λάθος'' (βίντεο)

Το πρωί της Πέμπτης συγκλόνισε μια γυναίκα, η Αντωνία, που έχασε τον 40χρονο άνδρα της και τον 5χρονο γιο της. Ήταν επιβάτες στο πρώτο βαγόνι.

Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” είπε ότι “Και μήνυση να κάνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους θα εξακολουθήσουν να κάνουν τα ίδια. Εμένα οι άνθρωποι μου ήταν στο πρώτο βαγόνι που έγινε σμπαράλια.

Οι άνθρωποι μου μπήκαν ζωντανοί στο τρένο. Και τώρα τι; Τι να κηδέψω, αποκαΐδια; Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πούνε τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι.

Εγώ δε θέλω να πατήσει κανένας σπίτι μου, ούτε βουλευτής, ούτε ψυχολόγος. Δεν είμαστε τρελοί να θέλουμε ψυχολόγο. Τους ανθρώπους μας χάσαμε. Να παραιτηθούν όλοι. Συλλυπητήρια είπαν και τότε με τα δύο παιδιά στο αεροσκάφος. Τι να τα κάνω τα συλλυπητήρια;”

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ