«Καλό ταξίδι Αθηνούλα»: Το αντίο του αδερφού - Η Αθηνά Κατσαρά ήταν μητέρα ενός 2χρονου παιδιού, ο σύζυγός της νοσηλεύεται

Ταυτοποιήθηκε η Αθηνά, ετών 34, το μεσημέρι η κηδεία στην Κατερίνη

"Έσβησε" και η τελευταία ελπίδα για την 34χρονη Αθηνά Κατσάρα από την Κατερίνη, η οποία επέβαινε στην επιβατική αμαξοστοιχία, μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ζήση, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Όπως έγινε γνωστό από τον αδερφό της, η κοπέλα ταυτοποιήθηκε και είναι ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

"Δυστυχώς το τελευταίο ταξίδι της Αθηνάς μας είχε προορισμό τον ουρανό. Ας αναπαυτεί η ψυχή σου όπως πρέπει και σου υποσχόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για το παιδάκι σου. Καλό ταξίδι Αθηνούλα μου, εις το επανιδείν" έγραψε στην ανάρτησή του, ο αδερφός της, Μπάμπης Κατσάρας, ποδοσφαιριστής του Πιερικού.

 

 

Ο σύζυγός της είναι ανάμεσα στους τραυαματίες

Η Αθηνά ταξίδευε μαζί με το σύζυγό της με τελικό προορισμό την Κατερίνη. Ο σύζυγός της Νίκος Ζήσης είναι μεταξύ των τραυματιών και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας, ωστόσο η 34χρονη, μητέρα ενός παιδιού δύο ετών, δεν είχε εντοπιστεί.

Με αναρτήσεις τους φίλοι και συγγενείς ζητούσαν να μάθουν για την τύχη της, την ώρα που συγγενικά της πρόσωπα βρίσκονταν στο νοσοκομείο της Λάρισας για τη ψυχοφθόρα διαδικασία λήψης DNA.

Αθηνά Κατσάρα τραγωδία στα Τέμπη

Η ταυτοποίηση τελικά έγινε και η Αθηνά είναι στον μακρύ μαύρο κατάλογο.

"Στη γειτονιά των αγγέλων"

"Βαρύ πέπλο πένθους σκέπασε τη μεγάλη μας ποδοσφαιρική οικογένεια. Πριν λίγο ταυτοποιήθηκε η Αθηνά, αδερφή του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Κατσάρα, η οποία ήταν επιβάτης στο μοιραίο τρένο του ατυχήματος των Τεμπών και δηλωμένη ως αγνοούμενη.

Η όμορφη Αθηνά ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας μας όλους στην θλίψη.

Συλλυπητήρια Βασίλη, σε εσένα και την οικογένεια σου. Είμαστε δίπλα σου. Καλό παράδεισο στην αδερφούλα σου" ανέφερε με ανάρτησή του ο σύλλογος του Πιερικού.

 

 

H κηδεία της θα γίνει σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 στις 4.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ