Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να ξεχνάμε λεπτομέρειες, μπορεί να καθυστερούμε στα ραντεβού μας, να νιώθουμε αποσυντονισμένοι ή μπερδεμένοι

Αναλυτικά τα άστρα...

Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι σαφώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων.

Μετά την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου που η επικοινωνία βασιζόταν περισσότερο στη λογική, ο Ερμής προχωρά στους Ιχθύς το ζώδιο της φαντασίας, του ονείρου, της διαίσθησης, του ιδεαλισμού. Ο Ερμής χάνει την πρακτικότητα του, αλλά κερδίζει σε δημιουργικές ιδέες και οι λύσεις μπορεί να βρεθούν με τους πιο απίθανους τρόπους. Σίγουρα όχι πάντως με την υπερανάλυση και τη νοητική κόπωση. 

ΚΡΙΟΣ

Εσωστρέφεια, μια τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας, να μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας και να λειτουργείτε κάπως μυστικά ή παρασκηνιακά, προσδίδει η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς από σήμερα μέχρι τις 18/3. Μιας και η πορεία του στους Ιχθύς συμπίπτει με το τέλος της γενέθλιας χρονιάς σας, ίσως κάνετε τους απολογισμούς σας ή δουλεύετε πάνω σε ένα επαγγελματικό πόνημα που θα βγει στην επιφάνεια λίγο αργότερα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους άλλους, τη συλλογική εργασία, την υλοποίηση με δημιουργικό τρόπο των στόχων και των επιθυμιών σας. Από τώρα και μέχρι τις 18/3 θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση, θα συντονίζεστε πιο εύκολα με τους συνεργάτες σας, θα βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να μοιράζεστε όμορφες στιγμές μαζί τους, και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με κατανοητό τρόπο στους γύρω σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά σήμερα στους Ιχθύς στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Εστιαστείτε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους. Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ