Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Πότε θα φορέσει το πρώτο της στέμμα;- Τι σχέδιο θα διαλέξει;

Θα ακολουθήσει άραγε την παράδοση η κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ;

Ένα σημαντικό γεγονός πρόκειται να συμβεί όταν η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα φορέσει την τιάρα δημόσια για πρώτη φορά. Πότε όμως θα συμβεί αυτό; Όλοι οι "βασιλικοί θαυμαστές" περιμένουν να δουν εάν οι επτάχρονη πριγκίπισσα θα ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της, Κέιτ ή της θείας της, πριγκίπισσας Άννα. 

Υπάρχει περίπτωση η πρώτη φορά που θα δούμε την πριγκίπισσα Σάρλοτ να φοράει τιάρα να είναι την ημέρα του γάμου της. Αν και δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες, η πλειοψηφία των βασιλικών γυναικών δεν φορούν περίτεχνα "αξεσουάρ" στο κεφάλι τους μέχρι την τελετή του γάμου τους – συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ και της Μέγκαν Μαρκλ.

 

 

Πρέπει, φυσικά, να σημειωθεί ότι και οι δύο Δούκισσες κληρονόμησαν τους τίτλους τους και δεν γεννήθηκαν στη βασιλική οικογένεια. Όμως, η πριγκίπισσα Ευγενία –η οποία γεννήθηκε ως βασιλικό μέλος– δεν εθεάθη να φοράει τιάρα μέχρι τον γάμο της με τον Jack Brooksbank τον Οκτώβριο του 2018 και η μεγαλύτερη αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, ακολούθησε το παράδειγμά της όταν παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2020. 

Ίσως τότε, η Σάρλοτ να ακολουθήσει το μονοπάτι που χάραξαν η πριγκίπισσα Άννα και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα –η αδελφή της αείμνηστης βασίλισσας– που φορούσαν και οι δύο τιάρες πριν από τους γάμους τους

Η Άννα –η μοναχοκόρη του μονάρχη– φόρεσε για πρώτη φορά τιάρα στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών και ξανά για τη φωτογραφία των 21ων γενεθλίων της. Αυτή μπορεί να είναι μια παράδοση που ακολουθεί η Σαρλότ, επιλέγοντας να κάνει το ντεμπούτο της τιάρα σε ένα πορτρέτο για να τιμήσει μια σημαντική στιγμή, όπως τα 18 ή τα 21 της.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή βασιλική ανταποκρίτρια του HELLO!, Danielle Stacey: "Ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε την πριγκίπισσα Σαρλότ να φοράει τιάρα πριν από το γάμο, όπως η πριγκίπισσα Άννα, φαίνεται απίθανο στην εποχή μας. Μέλη της βασιλικής οικογένειας δε φοράνε πλέον τιάρες για δημόσιες εκδηλώσεις, όπως πρεμιέρες ταινιών ή φιλανθρωπικά δείπνα. Οι τιάρες συνήθως προορίζονται για τα κρατικά συμπόσια, την ετήσια δεξίωση του διπλωματικού σώματος της Βασίλισσας και τα Κρατικά εγκαίνια του Κοινοβουλίου."

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα σχετικά με το μελλοντικό ντεμπούτο της τιάρα της Σαρλότ είναι ποιο σχέδιο θα επιλέξει. Ο κορυφαίος υποψήφιος είναι σίγουρα η τιάρα Cartier Halo. Τη φορούσαν τόσο η πριγκίπισσα Μαργαρίτα όσο και η πριγκίπισσα Άννα ως νεαρές γυναίκες, αλλά –κυρίως– η μητέρα της Σάρλοτ, Κέιτ, φόρεσε την τιάρα για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ