Madonna ετών 65! Ο νέος της έρωτας, ένας πυγμάχος 30 ετών - πως πλέχτηκε το ειδύλλιο

Nέος έρωτας για την Βασίλισσα της ποπ. 

Η 65χρονη Μadonna σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του προπονητή πυγμαχίας Τζος Πόπερ ο οποίος είναι 35 χρόνια μικρότερός της.

Η βασίλισσα της ποπ βγαίνει τώρα με τον 29χρονο πυγμάχο, ο οποίος προπονεί ένα από τα παιδιά της στο γυμναστήριο Bredwinners στη Νέα Υόρκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Δείτε επίσης: Η Μαντόνα παραδέχτηκε πως έκανε πλαστική - ''Δείτε με τώρα, είμαι πολύ χαριτωμένη''

Η τραγουδίστρια εθεάθη αγκαλιά με την παρτενέρ της σε μια σειρά από στιγμιότυπα που μοιράστηκε o ίδιος στο Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα.

Φορώντας σκούρα γυαλιά και το ίδιο μαύρο μεταξωτό παλτό μέχρι το πάτωμα που φορούσε στο after-party των Grammys στις αρχές Φεβρουαρίου, η Madonna φαίνεται να σφίγγει το δεξί του χέρι του καλού της. 

Οι φωτογραφίες, αλλά και η δημοσιοιποίηση της σχέσης της, βγήκαν στο φως της δημοσιοτητας , λίγες ημέρες μετά την κριτική που δέχτηκε η Μαντόνα για την σχεδόν αγνώριστη εμφάνισή της στα βραβεία Grammy.

Η hitmaker  του Like a Prayer θρηνεί τώρα και την απώλεια του αδελφού της Anthony Ciccone. 

Πηγές λένε στην DailyMail. com ότι αυτή η δημόσια επίδειξη αγάπης δεν ήταν μόνο για το θεαθήναι και ότι η Madonna και ο Popper είναι πολύ ερωτευμένοι. 

Ο αθλητής, πουλούσε ασφάλειες ζωής πριν ανοίξει το Bredwinners στο Flatiron District του Μανχάταν πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ