Βίντεο με Ferrari εν πτήση: Οδηγοί έκαναν κόντρες στον δρόμο, πήγαν ευθεία και... απογειώθηκαν - Τι διέλυσαν

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα δευτερόλεπτα όπου οι δύο Ferrari καταλήγουν η μία μετά την άλλη πάνω σε έναν μαντρότοιχο και γίνονται σμπαράλια.

Κάμερα ασφαλείας σε σπίτι στο Μάρκε της Ιταλίας κατέγραψε τα δευτερόλεπτα κατά τα οποία δύο Ferrari καταλήγουν η μία μετά την άλλη πάνω σε έναν μαντρότοιχο και γίνονται σμπαράλια.

Οι οδηγοί των δύο Ferrari φαίνεται ότι συμμετείχαν σε παράνομο αγώνα στους δρόμους της πόλης του Όσιμο, την οποία είχαν ιδρύσει Έλληνες κατά τα αρχαία χρόνια.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο… χεράδες, με συνέπεια να χάσουν τον έλεγχο και να πέσουν πάνω στον μαντρότοιχο του σπιτιού.

Μάλιστα, η σύγκρουσή τους ήταν τόσο σφοδρή, που κομμάτια από τα πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά και από το πεζοδρόμιο το οποίο «καβάλησαν», κατέληξαν στην πισίνα του σπιτιού.

Οι οδηγοί των υπερπολυτελών αυτοκινήτων φέρονται να είναι ένας Βέλγος και ένας Ολλανδός υπήκοος.

Οι άνδρες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο της Ανκόνα, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 15 χιλιομέτρων από το Όσιμο. Ευτυχώς για εκείνους, δεν είχαν σοβαρά τραύματα. Ωστόσο, το ίδιο δεν συνέβη με τις πανάκριβες Ferrari που οδηγούσαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ