Γιώργος Λιάγκας: «Έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω στο παιχνιδάκι αυτό» - Έχει χαθεί η μπάλα με όσα γίνονται

Ο παρουσιαστής τις τελευταίες ημέρες, μετά την τραγωδία στα Τέμπη έχει απασφαλίσει με όσα ακούει και βλέπει για την εθνική τραγωδία

Ο Γιώργος Λιάγκας, προχώρησε μια κατάθεση ψυχής, τόνισε πως είναι αηδιασμένος με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες και αποκάλυψε πως σήμερα θα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των Τεμπών.

Ο παρουσιαστής ττου ΑΝΤ1 το ττελευταίο διάστημα, από την ημέρα της εθνικής τραγωδίας έχει... απασφαλίσει κατά πάντων με αυτά που βλέπει και ακούει από τις μαρτυρίες των συγγενών των θυμάτων και των τραυματιών

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας On Air στο "Πρωινό"

«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω.

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Νικολαΐδης για Αντώνη Κανάκη: '' Άκου γελοίε τυπάκο…'' - Η ανακοίνωση της ΕΗΣΕΑ - ''Χιουμορίστες τηλεπερσόνες τσουβαλιάζουν δημοσιογράφους''

Όταν είδα ότι τις τελευταίες ώρες η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθούμε. Δεν αξίζει πια άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, τις ευθύνες, βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο και αυτό που αφορά πια είναι τι λέει ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε, τι λέει ο Πορτοσάλτε για τον Κανάκη, τι λένε για τον Γεωργιάδη, τι λέει ο Μουτσινάς.

Εγώ δεν θα βγω να κρίνω τη γνώμη κανενός. Καλά κάνει και ο Πορτοσάλτε και ο Μουτσινάς και ο Κανάκης και όλοι κι έχουν γνώμη. Αλλά το παιχνίδι πια πάει αλλού. Αυτό με θλίβει, με αδειάζει. Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα.

Είμαι αηδιασμένος. Πήρα μια απόφαση μόνος μου, να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα, αλήθεια σας λέω. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δεν έχει νόημα. Στο παιχνιδάκι που γίνεται των προσωπικών αντεγκλήσεων, των έριδων, των απωθημένων που έχει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε που με ένα κάδρο πίσω, 57 φερέτρων, πάνε να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου, ντρέπομαι, έχω αηδιάσει, έχω αδειάσει και αρνούμαι να συμμετάσχω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ