Βρετανία: Μάντεψαν και τα 6 νούμερα του Τζακ Ποτ, "κέρδισαν" 182 εκατ. λίρες - Γιατί δεν πήραν ποτέ τα λεφτά

Το ζευγάρι έπαιζε τα ίδια νούμερα επί έξι εβδομάδες μέσα από ηλεκτρονική εφαρμογή, όμως μετά την υποβολή του δελτίου, η πληρωμή δεν ολοκληρώθηκε

Πριν από δύο χρόνια, η Ρέιτσελ Κένεντι και ο Λίαμ Μακ Κρόχαν από το Hertfordshire της Βρετανίας βρέθηκαν «στο παρά ένα» για να αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή τους, όταν οι αριθμοί που είχαν επιλέξει εμφανίστηκαν στην κλήρωση μιας λοταρίας.

Η 19χρονη τότε Κένεντι, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον, «τρελάθηκε» όταν έμαθε ότι όλοι οι αριθμοί που είχε επιλέξει στο δελτίο για τη λοταρία, που είχε τζακ ποτ τον Φεβρουάριο του 2021, ήταν αυτοί που έβγαλε η κληρωτίδα. Όταν, όμως, τηλεφώνησε στο πρακτορείο για να επιβεβαιώσει τη νίκη της, της είπαν ότι... δεν είχε αγοράσει το δελτίο.

Η 19χρονη είχε ανοίξει λογαριασμό για να αγοράζει αυτόματα το δελτίο της στο Euromillions, χρησιμοποιώντας συνήθως τους αριθμούς 6, 12, 22, 29, 33, 6 και 11. Έξι εβδομάδες αφότου έπαιζε συνεχώς τα ίδια επτά νούμερα, οι αριθμοί αυτοί βγήκαν από την κληρωτίδα του Euromillions.

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κέρδισε το τζακ ποτ των 182 εκατ. λιρών στη λοταρία

«Μπήκα στην εφαρμογή και έλεγε ''νικητήριο δελτίο'' και σκέφτηκα ''Θεέ μου, κέρδισα''», είπε η Kένεντι στη «The Sun» εκείνη την εποχή. Όπως ανέφερε, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, Λίαμ, τότε 21 ετών, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχουν κερδίσει, γι' αυτό και τηλεφώνησαν στην εταιρεία τυχερών παιχνιδιών για να επιβεβαιώσουν τη νίκη τους.

Τότε, όμως, ήταν που «πάγωσαν», όταν άκουσαν τον υπάλληλο να τους λέει ότι το νικητήριο δελτίο της Κένεντι δεν ήταν έγκυρο επειδή η πληρωμή του δεν είχε ολοκληρωθεί.

«Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε τον άνδρα στο τηλέφωνο να λέει ότι στην πραγματικότητα δεν είχαμε αγοράσει το δελτίο, επειδή ο λογαριασμός της Ρέιτσελ δεν είχε χρήματα», είπε ο Λίαμ.

Το ζευγάρι θα κέρδιζε το τζακ ποτ, αξίας 182 εκατομμυρίων λιρών...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ