Μαρία Ολυμπία: Σχεδίασε το έμβλημα της θεάς Αθηνάς σε τσάντα διάσημου παριζιάνικου οίκου- Νέα συλλογή από clutch bag

Για τον οίκο Olympia Le-Tan η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ σχεδίασε μια σειρά από clutch bag εμπνευσμένα από την προσωπικότητα της και την αγάπη της για την ζωή

Τα «φτερά» της στο χώρο μόδας έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Ολυμπία, καθώς βρίσκεται πίσω από τη νέα συλλογή με τσάντες του διάσημου παριζιάνικου οίκου Olympia Le-Tan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Le-Tan Paris (@olympialetanofficial)

Μια από τις τσάντες με το όνομα «Αθήνα», με κεντημένη στην μπροστινή της πλευρά την κουκουβάγια, έμβλημα της θεάς Αθηνάς και σύμβολο σοφίας και σύνεσης, κράτησε σε story στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ, αγαπημένη θεία της Μαρίας Ολυμπίας και σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ. 

tatiana

Η Μαρία Ολυμπία, η μούσα του οίκου της Louis Vuitton για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται μ'ένα τόσο δυνατό fashion brand, καθώς το 2019 είχε σχεδιάσει την πρώτη της συλλογή παπουτσιών για λογαριασμό του brand Pretty Ballerinas.

Την συνεργασία της με τον παριζιάνικο οίκο Olympia Le-Tan είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο γαλλικό Vanity Fair η Μαρία Ολυμπία, η οποία μελλοντικά σκοπεύει να δημιουργήσει ένα δικό της fashion brand, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της Μαρί Σαντάλ που το 2008, λάνσαρε την δική της εταιρεία παιδικών ρούχων. «Προετοιμάζομαι γι'αυτό το βήμα. Μόλις συνεργάστηκα με την Olympia Le-Tan για μια capsule συλλογή με δέκα τσάντες και με την Aquazzura σε μια σειρά παπουτσιών», εξηγεί η Μαρία Ολυμπία, η οποία πριν από την συνεργασία είχε στην προσωπική της συλλογή αρκετές από τις χειροποίητες δημιουργίες του οίκου. 

Διαβάστε ακόμη: Μνημόσυνο τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Άννα Μαρία, Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, Τατιάνα Μπλάτνικ, Νινά Φλορ: Τα κομψά looks που επέλεξαν

olympia_bag_3

olympia_bag_2

olympia_bloodymary

Για τον οίκο Olympia Le-Tan η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ σχεδίασε μια σειρά από clutch bag (σε περιορισμένη αριθμημένη έκδοση) όλα εμπνευσμένα από την προσωπικότητα της και την αγάπη της για την ζωή:

«Ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που θα αρέσει σε όλους, ενώ θα περιέχει ακόμα ένα κομμάτι μου», είπε η Μαρία Ολυμπία για το promotion της νέας συλλογής που σύμφωνα με τους ειδικούς του οίκου ενσαρκώνει τη διασκεδαστική προσωπικότητα, τη χαρούμενη ενέργεια και το άψογο γούστο της στη μόδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ