Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να διασπάται η προσοχή μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνουμε αυτό που αρχίζουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας, ενώ διευκολύνει τις επαφές και τις συζητήσεις μας. Η αντίθεση της με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες δείχνει ασυμφωνίες ή έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις, ή ακόμη ότι μπορεί να διασπάται η προσοχή μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνουμε αυτό που αρχίζουμε.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το πρωί με την αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, γιατί μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η Παρασκευή είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Τις πρωινές ώρες μόνο αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις, γιατί μπορεί να μην βρείτε άκρη και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Προτιμήστε το απόγευμα για τέτοιου τύπου συζητήσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ