Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για το γάμο της- Τι όνομα θα δώσει στην κόρη της;

Σε δηλώσεις της η παρουσιάστρια μίλησε για τον γάμο της, το όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή.

H Ιωάννα Μαλέσκου μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε και η αναγγελία του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, με τον οποίον πρόκειται να παντρευτούν λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους.

 

 

 

 

 

 

Σε δηλώσεις της η παρουσιάστρια μίλησε για τον γάμο της, το όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω. Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για εμάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Θα είναι πολιτικός γάμος. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

 

Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει η κόρη της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Υπάρχει ένα όνομα που έχει συναισθηματική αξία για εμάς, αλλά περιμένουμε να τη δούμε πρώτα».

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύεται με το σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά- Η αναγγελία γάμου της

«Δεν θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Στη ζωή μου δεν ονειρευόμουν προτάσεις αλλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου για την πρόταση γάμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ