Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ενεργητική και δυναμική προσέγγιση στη μέρα μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 08:58 το πρωί, δημιουργώντας κάποια ένταση στο ξεκίνημα της μέρας. Αμέσως μετά η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στις 09:21 στον Τοξότη, προσφέροντας μια πιο ενεργητική και δυναμική προσέγγιση στη μέρα μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας δίνει ένα ενθουσιώδες ξεκίνημα στη μέρα σας. Είναι μια θετική Σελήνη για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε, αρκεί όλα τα παραπάνω να έχουν ένα πιο πρακτικό προσανατολισμό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα και μάλιστα σ’ αυτό τον τομέα μπορεί να έχετε και μεγαλύτερη αγωνία. Είναι μια μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όμως η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες και ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα για τις σχέσεις αγαπημένοι μου Δίδυμοι, καθώς η Σελήνη παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτητικές μέρες για σας, με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν μια γνώμη, μια βοήθεια ή τη στήριξη σας σε κάτι, από την άλλη κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε, να τους βοηθήσετε ή απλώς να περάσετε κάποιες ώρες με τη συντροφιά τους. Αυτές τις μέρες όμως χρειάζεται προσοχή σε θέματα δουλειάς και σχέσεων με προϊσταμένους και συνεργάτες, γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ