Oscars 2023: Ο Τραβόλτα θυμήθηκε τη συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια κι έβαλε τα κλάματα - Ο ευσυγκίνητος Ντάνι Ζούκο

Κατά τη διάρκεια των φετινών Όσκαρ, ο Τζον Τραβόλτα συγκινήθηκε καθώς μιλούσε για την αείμνηστη φίλη και συμπρωταγωνίστριά του, Ολίβια Νιούτον-Τζον

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ είχε λάμψη, γέλιο, θριαμβευτικές στιγμές, αλλά και συγκίνηση.

Σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές, ο φόρος τιμής της Ακαδημίας σε όλους τους καλλιτέχνες του κινηματογράφου που έφυγαν από κοντά μας το 2022

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2023: Θρίαμβος για την ταινία «Τα πάντα όλα» με 7 βραβεία - Δείτε όλη την λίστα των νικητών

Υπό τους ήχους του πιάνου και της φωνής του Λένι Κράβιτζ είδαμε να περνούν από τη σκηνή ονόματα-θρύλοι, όπως ο Ζαν Λικ Γκοντάρ, αλλά και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, ενώ ο Τζον Τραβόλτα εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την Ολίβια Νιούτον Τζον.

«Σε αυτόν τον κλάδο έχουμε τη σπάνια πολυτέλεια να κάνουμε αυτό που αγαπάμε για τα προς το ζην. Και μερικές φορές, να το κάνουμε με ανθρώπους που αγαπάμε», είπε αρχικά.

«Και επειδή απόψε είναι μια γιορτή του έργου και των επιτευγμάτων της κοινότητάς μας τον περασμένο χρόνο, είναι σωστό να γιορτάσουμε αυτούς που χάσαμε, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην τέχνη τους, τόσο μπροστά και πίσω από την κάμερα».

Στη συνέχεια, ο Τραβόλτα φάνηκε να "σπάει" καθώς μιλούσε για την αείμνηστη φίλη και συμπρωταγωνίστριά του, Ολίβια Νιούτον-Τζον.

«Μέσα από την αμέτρητη συνεισφορά τους, ο καθένας τους άφησε ένα ατομικό και ανεξίτηλο σημάδι», συνέχισε. «Άγγιξαν τις καρδιές μας, μας έκαναν να χαμογελάσουμε και έγιναν αγαπημένοι φίλοι, στους οποίους θα παραμένουμε πάντα αφοσιωμένοι». 

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζον Τραβόλτα σε ρόλο... πιλότου: Απογείωσε αεροπλάνο από την Αθήνα - Δείτε το βίντεο

Τα λόγια του προκάλεσαν χειροκρότημα από το κοινό, με τον ίδιο να καλωσορίζει στη συνέχεια τον Lenny Kravitz στη σκηνή για την ερμηνεία του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ολίβια Νιούτον-Τζον πέθανε τον Αύγουστο του 2022 σε ηλικία 73 ετών.

 

 

Οι δύο σταρ έπαιξαν μαζί στην επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά του Grease, ερμηνεύοντας μαζί τραγούδια όπως Summer Nights, You’re The One That I Want και We Go Together.

Το 1983, έπαιξαν μαζί για δεύτερη φορά στην ταινία Two Of A Kind.

Περισσότερα από 30 χρόνια μετά το Grease, επανενώθηκαν για το εορταστικό άλμπουμ This Christmas, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ