Oscars 2023: Το φόρεμα που προκάλεσε οργή στους καλεσμένους- Ποια ήταν η αγενής κυρία;

Το twitter "πήρε φωτιά" από τα σχόλια...

Να έχεις την τιμή να λαμβάνεις πρόσκληση για τα Όσκαρ, να φτάνεις εκεί και να μην καταφέρνεις να δεις τίποτα! Αυτό συνέβη σε όσους άτυχους κάθισαν πίσω από την Tems. 

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2023: Εμφάνιση - έκπληξη της Μαλάλα Γιουσαφζάι με ασημένια τουαλέτα - Το κορίτσι σύμβολο έγινε "κατεστημένο";

Η 27χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός – η οποία συνέγραψε το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι «Lift Me Up» της Ριάνα, για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever», έγινε viral στα social media χάρη στην παράξενη ενδυματολογική επιλογή της για την χθεσινή τελετή των Όσκαρ.

Η Tems στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ

Το δραματικό λουκ στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ
Η καλλιτέχνιδα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με μακριά ουρά και ένα τεράστιο τούλι να τυλίγεται γύρω από το κεφάλι της. Μπορεί η εμφάνισή της να ήταν εντυπωσιακή, όμως όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media και την δείχνουν να κάθεται στο κοινό με το γιγαντιαίο και υπερβολικό αυτό σύνολο, κανείς από πίσω της δεν πρέπει να έβλεπε τίποτα.

Διαβάστε ακόμη: Μπρένταν Φρέιζερ: Οι γιοι του είναι "απίστευτα περήφανοι" για το μπαμπά τους - Η εμφάνιση στα Όσκαρ


twitter

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2023: Θρίαμβος για την ταινία «Τα πάντα όλα» με 7 βραβεία - Δείτε όλη την λίστα των νικητών

Πήρε φωτιά το Twitter: «Φανταστείτε να έχετε κερδίσει μια πρόσκληση για τα Όσκαρ και να ανακαλύπτετε ότι η θέση σας είναι πίσω από την Tems»
Η εμφάνισή της έγινε viral, με το Twitter να γεμίζει με memes: «Τι βλέπουν οι άνθρωποι που κάθονται πίσω από την Tems;» έγραψε κάποιος, αναρτώντας δίπλα στη φωτογραφία της μια άλλη με μια λευκή κουρτίνα.

«POV: Κάθεσαι πίσω από την Tems και παρακολουθείς τα Όσκαρ» σχολίασε ένας άλλος με μια εικόνα ενός λευκού υφάσματος. «Ξέρω ότι όποιος είναι πίσω από την Tems, είναι έξαλλος» πρόσθεσε ένας ακόμη με έναν άλλον να γράφει: «Φανταστείτε να έχετε κερδίσει μια πρόσκληση για τα Όσκαρ και να ανακαλύπτετε ότι η θέση σας είναι πίσω από την Tems».

«Τι στο διάολο φοράει η Tems; Παντρεύεται στα after parties;» αστειεύτηκε κάποιος άλλος. «Εμποδίζει τη θέα όλων». «Δεν μπορώ παρά να γελάσω γιατί κάθε φορά που βλέπω την Tems, ξέρω ότι οι άνθρωποι πίσω της είναι έξαλλοι» ανέφερε ένα άλλο tweet.

Και τα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί,. «Αν καθόμουν πίσω από την Tems θα ήμουν τσαντισμένη. Τα Όσκαρ πρέπει να επιβάλουν κώδικα ενδυμασίας μετά από αυτό το χάλι» έγραψε οργισμένος κάποιος άλλος. «Όσκαρ: Βάλτε την Tems να καθίσει πίσω ή αφαιρέστε αυτό το εξωφρενικό κομμάτι που εμποδίζει τη θέα» αστειεύτηκε ένας άλλος. «Ο λαιμός της κυρίας πίσω από την Tems θα πρέπει να την πονάει πολύ μετά το σημερινό».

Υπήρξαν όμως κι αυτοί που την υπερασπίστηκαν
Υπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι χρήστες, οι οποίοι υπερασπίστηκαν την Tems, με έναν από αυτούς να γράφει: «Αν κάθεσαι πίσω από το μεγαλείο που είναι γνωστό ως Tems, τότε ίσως δεν είσαι και τόσο σημαντική». «Αυτό δεν είναι θέμα της Tems» είπε ένας άλλος, με έναν τρίτο να προσθέτει: «Αυτή είναι η βασίλισσα». «Θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό που κάθεστε έστω και στην πλάτη της» έγραψε κάποιος.

Άλλοι τέλος, κατηγόρησαν τους δημιουργούς του περίεργου λουκ. «Οι σχεδιαστές θα έπρεπε να το έχουν σκεφτεί καλά» ανέφερε ένα tweet με έναν άλλο χρήστη να συμφωνεί: «Φαίνεται εντυπωσιακή, αλλά ίσως οι σχεδιαστές θα μπορούσαν να είχαν κάνει το πάνω κομμάτι αποσπώμενο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ