Oscars 2023 - Νικόλ Κίντμαν: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στην τελετή - Το twitter πήρε «φωτιά»

«Είναι μεθυσμένη;»

Η Νικόλ Κίντμαν έδειχνε πολύ όμορφη στην απονομή των Όσκαρ στο Λος Άντζελες την Κυριακή με ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες από τον οίκο Armani Privé και οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν όταν την είδαν να ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμη: Η έκπληξη της Νικόλ Κίντμαν: Έδωσε 100.000 δολ σε δημοπρασία - Άφωνος ο Χιού Τζάκμαν - δεν ήξερε καν πως βρίσκεται εκεί (φωτό & βίντεο)

Η χολιγουντιανή σταρ ήταν ασυνήθιστα χαλαρή στο πλευρό του συζύγου της Κιθ Ούρμπαν. Χαχάνιζε, πόζαρε στον φακό και έκανε πολλές κινήσεις με τα χέρια της.

Κάποιοι που είδαν το βίντεο ξεκίνησαν να σχολιάζουν στο Twitter ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε«κοπανήσει» μερικά ποτάκια πριν βγει στο κόκκινο χαλί.

«Είναι ήδη μεθυσμένη η Νικόλ Κίντμαν;», έγραψε κάποιος στο Twitter.

Ένας θαυμαστής της λάτρεψε το γεγονός ότι η Νικόλ άφησε τα μαλλιά της κάτω αποκαλώντας την «βασίλισσα».

«Είναι η Nicole Kidman μεθυσμένη;», έγραψε ένας άλλος.

Το twitter πήρε "φωτιά"





«Νικόλ Κίντμαν είσαι μητέρα και δεν με νοιάζει που είσαι μεθυσμένη στο κόκκινο χαλί στην πραγματικότητα νομίζω ότι είναι συμπεριφορά βασίλισσας», σχολίασε κάποιος άλλος.

Διαβάστε ακόμη: Η Νικόλ Κίντμαν μοντέλο του Balenciaga: Περπάτησε στην πασαρέλα με την Ναόμι Κάμπελ & την Κιμ Καρντάσιαν (φωτό & βίντεο)

Οι περισσότεροι ωστόσο στάθηκαν στο γεγονός ότι η Νικόλ Κίντμαν ήταν πολύ όμορφη και πολύ σέξι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ