Πριγκίπισσα Kέιτ: Μόλις έβαλε το πιο σοφιστικέ skirt suite - Μήπως λίγο μεγαλίστικο; (φωτό)

Η Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψαν στον τόπο του γάμου τους, το Αβαείο του Ουέστμινστερ, για την ετήσια τελετή προς τιμήν του παγκόσμιου δικτύου 56 χωρών.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη , με τους  νέους τους τίτλους.

Για πρώτη φορά αφότου έγιναν πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και την άνοδο του βασιλιά Καρόλου στον θρόνο τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι παρακολούθησε την ετήσια τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, τη Δευτέρα 13/3.

 

 

 

 

 

 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ένα ιδιαίτερο μέρος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, 40 ετών, και την πριγκίπισσα Κέιτ, 41 ετών: στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, όπου αντάλλαξαν όρκους κατά την ημέρα του βασιλικού τους γάμου τον Απρίλιο του 2011.

Η πριγκίπισσα Κέιτ επέλεξε για την περίσταση ένα υπέροχο skirt suite, το οποίον αποτελούνταν από ένα σακάκι και μια φούστα με λευκό κεντημένο σχέδιο.

 

 

 

 

 

 

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μεγάλο μπλε σκούρο καπέλο και γόβες, προσθέτοντας λίγη λάμψη με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια που ανήκαν στο παρελθόν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, αναφέρει το People.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε μέλη της Λέσχης Μαορί Ngāti Rānana του Λονδίνου, που έδωσαν παράσταση στη Μεγάλη Δυτική Πόρτα πριν από την τελετή της Κοινοπολιτείας.

 

 

Άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που βρέθηκαν στην τελετή ήταν ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός τιυ Καμίλα, ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σοφί (ο νέος δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου) και η πριγκίπισσα Άννα και ο αντιναύαρχος σερ Τίμοθι Λόρενς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ