Στέφανος Τσιτσιπάς: Για πρώτη φορά με κοστούμι και μποτίνια - μοιραίος άντρας με τζελ στο μαλλί (φωτό)

Δείτε τον, έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! 

Τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον έχουμε συνηθίσει με τα αθλητικά του ρούχα, μέσα στα γήπεδα, να κερδίζει το ένα μετάλλιο μετά το άλλο. 

Ο Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, έχει φέρει πολλές νίκες και κάνει περήφανη την Ελλάδα, σε κάθε του αγώνα. 

 

 

 

 

Ο αγαπηνένος αθλητής, είπε να αφήσει για λίγο τα γήπεδα και ανέλαβε χρέη μοντέλου. Συγκεκριμένα φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού GQ. 

Στη φωτογράφηση είδαμε έναν τελείως διαφορετικό Στέφανο Τσιτσιπά , με μαύρο κοστούμι καουμπόικες μπότς αλλά και μαλλί με τζελ. 

 

 

Ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: '' Ο Τσιτσιπάς, ένα φαινόμενο με όρεξη για περιπλάνηση, κουβαλάει μια φορητή βιντεοκάμερα παντού όπου πηγαίνει για να καταγράφει ταξιδιωτικά vlogs και δημοσιεύει φωτογραφίες με τοπία στο Instagram ανάμεσα σε αυτές από τους αγώνες τένις που δίνει.

 

 

Σε μεγαλύτερο βαθμό από τους περισσότερους παίκτες, κρατάει τον εαυτό του κλειστό. "Θα ήθελα πολύ να έχω φίλους στην περιοδεία", είπε. "Απλώς δεν αισθάνομαι ότι ταυτίζομαι με πολλούς από αυτούς, όσον αφορά τον τρόπο που προσεγγίζω τη ζωή". 

 

 

Πριν κάνει χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα στα τέλη του 2021 για να αντιμετωπίσει τον ενοχλητικό πόνο, ο Τσιτσιπάς δεν ήταν σίγουρος αν η καριέρα του θα συνέχισε μετά τα 20 του. 

Όμως γρήγορα επέστρεψε στην φόρμα του, παίζοντας, όπως είπε, "με πολλή επιθυμία, με πολύ πάθος, με πολλή επιδεξιότητα και χωρίς καμία αμφιβολία - απλά με αγνό εαυτό στο γήπεδο''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ