Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί σήμερα να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Μπροστά μας απλώνεται μια από τις πιο απαιτητικές ημέρες του μήνα, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ σχηματίζονται 4 κύριες όψεις πλανητών εκτός των όψεων που σχηματίζει η Σελήνη από τον Αιγόκερω. Σήμερα λοιπόν έχουμε το ακριβείας τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, και τις δυο συνόδους του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική μην αντιδράσετε παρορμητικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. Ίσα ίσα που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια υπερένταση, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στη δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο. Τώρα μάλιστα με την όψη Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο πρόσωπο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του. Γενικώς η διαίσθηση σας θα είναι υπερτονισμένη. Η σημερινή μέρα παρόλα αυτά θέλει μια μικρή προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ιδίως με προϊσταμένους και ανωτέρους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ