Ιωάννα Μαλέσκου: Κάνει απίθανες ασκήσεις pilates με την κοιλιά στο στόμα - Βοηθάει τη μαμά και το μωρό

Διατηρείται fit ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Η γυμναστική έχει πολλά οφέλη, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η Ιωάννα Μαλέσκου γυμναζόταν και πριν μείνει έγκυος και όπως είναι φυσικό συνεχίζει να γυμνάζεται ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η γυμναστική που επέλεξε; Pilates!

 

 

Στην ανάρτηση της γράφει: "Στο πιλάτες χρησιμοποιούμε ονόματα όπως, «πύργος», «καρέκλα» (που εγώ τη λέω θρόνο), «κρεβάτι», «στρώματα», «παπουτσάκια» (για να μη γλιστράμε), «δαχτυλίδια» (τα γνωστά rings) και άλλα τέτοια ωραία… Ε πώς να μη νιώθεις «βασίλισσα»" (Αγνοήστε την περιβολή μου… άλλωστε τα «βασιλικά» φορέματα δε μου χωράνε πια!" 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για το γάμο της- Τι όνομα θα δώσει στην κόρη της;

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πριν κάποιες εβδομάδες τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της κι έκτοτε επιλέγει να μοιράζεται στιγμές της στο instagram.

 

 

Η γυμναστική είναι κάτι που αγαπάει να κάνει και φυσικά δε θα το σταματούσε ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Οι γυμναστικές επιδείξεις της παρουσιάστριας – Παραληρεί ο ανδρικός πληθυσμός (φωτό & βίντεο)

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Η καρδιά μου χτυπά “διπλά” – Μας αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, με ένα τρυφερό χάδι στην κοιλιά της (φωτό)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Pilates βοηθάει στο κυκλοφορικό, λεμφικό, αναπνευστικό και πεπτικό σύστημα. Επιπλέον βοηθά η έγκυος να χαλαρώσει, την προετοιμάζει για τον τοκετό και την βοηθάει στην ενδυνάμωση μυών, ώστε να μην επιβαρύνεται η μέση, αλλά και το υπόλοιπο σώμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ