Η Μαρίνα Βερνίκου στο φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη: Καλλιτεχνικές φωτογραφίες για τη stylish, πολυταξιδεμένη φιλάνθρωπο

Στα πλαίσια φωτογράφισης για γνωστό περιοδικό

Μπροστά από το φλας της κάμερας της "συναδέλφου" της (μίας και αγαπάνε και οι δύο τη φωτογραφία), Ολυμπίας Κρασαγάκη βρέθηκε η σχεδιάστρια Μαρίνα Βερνίκου. 

 

 

 

 

 

 

Η λήψη τραβήχτηκε στα πλαίσια της φωτογράφησης για το ΒΗΜΑmagazino. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Βερνίκου: Αέρινο γλίστριμα και άλματα στην πίστα σκι - "Ότι πιο κοντά στο να πετάς"

 

 

Η Μαρίνα Βενίκου ποζάρει χαμογελαστή φορώντας ένα μακρύ ανοιχτό φόρεμα και κρατώντας στο χέρι της μία μπάλα ποδοσφαίρου. 

Στη λεζάντα η Ολυμπία Κρασαγάκη γράφει "Ομορφιά" και φυσικά στα σχόλια αποθεώνουν και τη φωτογράφο και το "μοντέλο". 

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης & τα τρία τους παιδιά: Στην 137η χώρα που έχουν πάει - εκπληκτικές φωτό και βίντεο

Εκτός από το να φωτογραφίζει και να σχεδιάζει η Μαρίνα Βερνίκου είναι και η ιδρυτής της Cre-Aid, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο τιτλοφορήθηκε Cre-Αid από τη σύνθεση των αγγλικών λέξεων create (=δημιουργώ) και aid (=βοηθώ).

 

 

 

Εμπνευση για την Cre-Αid υπήρξε η γνωριμία της με τους Γιατρούς του Κόσμου. «Τους γνώρισα φωτογραφίζοντας τα παιδιά που δέχονται τις υπηρεσίες και τη βοήθειά τους. Εστιάζοντας τον φακό σε δεκάδες πονεμένα παιδικά μάτια, αντιλήφθηκα πόσο πολλή ανάγκη μάς έχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν αποκλείεται καθόλου να βρίσκονται πίσω από τη διπλανή μας πόρτα», εξομολογείται η ίδια στο "thema people", υπογραμμίζοντας ότι «έχω φωτογραφίσει τα συγκεκριμένα παιδιά πολλές φορές, στην τελευταία όμως έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου πως θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τα βοηθήσω. Εχοντας αυτό στον νου μου, σκέφτηκα ότι αξίζει να δημιουργήσω τον δικό μου οργανισμό, να συστρατεύσω και άλλους στο όραμά μου. Η Cre-Αid μόλις είχε δημιουργηθεί. Ενα μη κερδοσκοπικό σωματείο που υπηρετεί τις θεμελιώδεις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

 

 

Η Cre-Αid σκοπεύει να στέκεται ως αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε ομάδα που έχει άμεση ανάγκη βοήθειας - είτε αυτή είναι οι Γιατροί του Κόσμου, είτε παιδιά που πάσχουν από βαριά νοσήματα, όπως αυτά που τυγχάνουν φροντίδας από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ