Αντίο Μίμη: Τον άσο του ποδοσφαίρου αποχαιρέτισαν, συμπαίκτες & φίλοι – Συντετριμμένοι Νεστορίδης, Αντωνιάδης, Δομάζος, ποιοι πήγαν στην κηδεία (φωτό & βίντεο)

Υποκλίθηκαν όλοι στον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρέτισαν τον Μίμη Παπαϊωάννου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη 15 Μαρτίου, σε ηλικία 81 ετών.

Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου τέθηκε από το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια από τις 09:00 καλυμμένη με τη σημαία της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα: Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Στις 2.00μμ η εξόδιος ακολουθία

Σε κλίμα συγκίνησης, πλήθος ανθρώπων παρέστησαν για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της ΑΕΚ, ανάμεσά στους οποίους ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Νίκος Σαργκάνης, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Γιάννης Βούρος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Λάμπης Νικολάου, ο Θωμάς Μαύρος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Μελίνα Αποστολάκη, ο Μίμης Δομάζος και η Πόπη Δομάζου, ο Κώστας Πρέκας και άλλοι.

 

 

 

Κώστας Νεστορίδης

Ο Κώστας Νεστορίδης

Ο Απόστολος Κοντός

Ο Απόστολος Κόντος

Νίκος Σαργκάνης-Ηλίας Ατματσίδης

Ο Νίκος Σαργκάνης και ο Ηλίας Ατματζίδης

 

 

Αντώνης Αντωνιάδης

Ο Αντώνης Αντωνιάδης

 Στέλιος Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς

Γιάννης Βούρος

Ο Γιάννης Βούρος

Ντούσαν Μπάγεβιτς-Λάμπης Νικολάου

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς

Θωμάς Μαύρος

Ο Θωμάς Μαύρος

Γιώργος Νταλάρας-Χρήστος Νικολόπουλος

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Νικολόπουλος

 

 

Μίμης Δομάζος-Πόπη Δομάζου

Μίμης Δομάζος και Πόπη Δομάζου

Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Κώστας Πρέκας

Ο Κώστας Πρέκας

Στεφάνια για να αποχαιρετήσουν τον θρύλο της ΑΕΚ έχουν στείλει, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς, η οικογένεια του Στέλιου Σεραφίδη.

Αυτή αυτή την ώρα γίνεται η Εξόδιος Ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή στις 16:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ