Κόρα Καρβούνη - Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε την επίσημη πρόταση γάμου του Γιώργη στη Νίτσα (βίντεο)

Η πρόταση γάμου του Γιώργη στη Νίτσα φέρνει τα πάνω κάτω…

Η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη, πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει''. 

Η ίδια ανάρτησε στο Instagram της ένα βίντεο από την πρόταση γάμου που θα κάνει ο Γιώργης στη Νίτσα. 

Η πρόταση γάμου του Γιώργη στη Νίτσα ανακόπτει την προσπάθεια της Νίκης να ειδοποιήσει τη Νίτσα για την εμφάνιση του Ντόκου καθώς την ίδια στιγμή εκείνη πρέπει να αντιμετωπίσει και τη Βρεττώ.

Ο Χρήστος οδηγείται σε μια λυτρωτική απόδραση ενώ ο Στρατής καταπίνει την πικρία του δεχόμενος τη στήριξη της Διαμάντως αλλά ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ερωτήματα που του θέτει η Φωτεινή.

Ο Διαγόρας και ο Άλκης εντείνουν τις έρευνες τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ο Τάσος αρχίζει να ασφυκτιά στη νέα κατάσταση ενώ ο Πέρης κάνει ένα λάθος που θα αποδειχθεί μοιραίο. Ο Στέλιος παίρνει πρωτοβουλίες που τον οδηγούν να ξαναγυρίσει στις μέρες του θανάτου της Μαρίνας…

Η υπόθεση

Αγρίνιο 1984. Νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο».

Ένα ζεϊμπέκικο. Πίστα, καψούρικα τραγούδια, λουλούδια, πιάτα, αλκοόλ… η λαγνεία της νύχτας. Δύο γυναίκες που αναζητούν την τύχη τους φτάνουν στο Αγρίνιο. Λάθη του παρελθόντος ζωντανεύουν. Καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται. Δύο άντρες που καίγονται από τις αναμνήσεις έρχονται αντιμέτωποι.

Συγκρούονται μέχρι τέλους. Χιλιάδες ψέματα ψάχνουν την αλήθεια τους. Το σκληρό πρόσωπο της εκδίκησης οδηγεί σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ