Taylor Swift: Με εντυπωσιακή ασύμμετρη ολόσωμη φόρμα Roberto Cavalli στην έναρξη της περιοδείας της - Με ρουμπίνια και διαμαντένιες χάντρες (φωτό - βίντεο),

Η κυκλοφορία των κομματιών περιλαμβάνει δύο κομμάτια από το soundtrack της ταινίας «Αγώνες Πείνας», για τα οποία οι φαν ανησυχούσαν ότι μπορεί να έμεναν ορφανά στις επανεκτελέσεις της, αφού δεν εμφανίστηκαν ποτέ σε άλμπουμ της Τέιλορ.

Η περιοδεία «Eras Tour» της Τέιλορ Σουίφτ ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ 17/3 στο Glendale της Αριζόνα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα απίστευτο κοστούμι από Roberto Cavalli. 

 

 

 

 

Όπως θα δείτε, η απίστευτη ολόσωμη φόρμα της είναι μακριά από το ένα πόδι, ενώ από το άλλο, σορτς! 

Ο Roberto Cavalli έγραψε στο instagram του: Η Taylor φοράει ένα ασύμμετρο one piece με το εμβληματικό #RobertoCavalli φίδι τυλιγμένο γύρω από το σώμα της σε ρουμπινί κόκκινο, μαύρο και διαμαντένιες χάντρες καθώς ανέβηκε και πάλι στη σκηνή και προσελκύει την προσοχή ενός sold out κοινού στην εναρκτήρια βραδιά της περιοδείας της Eras στην Αριζόνα, Παρασκευή 17 Μαρτίου''. 

 

 

 

 

 

Κυκλοφορεί τέσσερα τραγούδια της «δώρο» στους θαυμαστές της

Την παραμονή της περιοδείας της η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) αποκάλυψε μέσω ανάρτησή της στο instagram την κυκλοφορία τεσσάρων τραγουδιών της.

 

 

«Στο πλαίσιο του εορτασμού της περιοδείας The Eras, θα κυκλοφορήσω 4 τραγούδια που δεν είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν απόψε τα μεσάνυχτα», έγραψε στα Instagram Stories της.

Τα τραγούδια-επανεκτελέσεις είναι το «Eyes Open», το «Safe & Sound» με την συμμετοχή της Τζόι Γουίλιαμς (Joy Williams) και του Τζον Πολ Ουάιτ (John Paul White) και το «If This Was a Movie».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ