Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αποτοξινωνόμαστε από τον χειμώνα, κάνουμε τα πλάνα μας και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως την περίοδο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Καλώς ήρθατε στην εποχή του Κριού! Σήμερα γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία, την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, που θα συμβεί στις 11:24 μμ. το βράδυ της Δευτέρας. Έτσι τα μωρά που γεννιούνται σήμερα πριν από αυτή την ώρα θα είναι Ιχθύες, ενώ αυτά που γεννιούνται μετά τις 11:24 μμ. θα είναι Κριοί!

Φυσικά δεν περνά κάθε χρόνο ο Ήλιος στον Κριό ή σε όποιο άλλο ζώδιο την ίδια χρονική στιγμή. Εξαρτάται από τη χρονιά πάντα. Η εαρινή ισημερία και η εποχή του Κριού, που για μας τους αστρολόγους είναι η έναρξη του νέου αστρολογικού έτους, είναι μια περίοδος ανανέωσης, δράσης, εκκίνησης, νέων ξεκινημάτων όπου τα έχουμε ανάγκη.

ΚΡΙΟΣ

Τα γενέθλια σας ξεκινούν ακόμη μια χρονιά. Η Δευτέρα φέτος είναι η πρώτη μέρα των γενεθλίων σας, καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας το βράδυ της Δευτέρας και αρχίζετε να νιώθετε ότι βγαίνετε στο φως, τα ενεργειακά σας επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν, κάτι που θα διαπιστώσετε περισσότερο μέσα στον Απρίλιο, και θα ενεργοποιηθείτε γενικότερα προς την κατεύθυνση της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε ζορισμένοι και πιο κλειστοί ψυχολογικά, μπερδεμένοι σε σχέση με τη δράση σας ή τις σχέσεις σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει για κάθε ζώδιο μια περίοδος κάθε χρόνο που είναι πιο «κλειστή», οι άμυνες πιο χαμηλές και η δράση εκδηλώνεται σε ένα πιο εσωτερικό ή παρασκηνιακό επίπεδο. Είναι πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας. Για σας τους Ταύρους αυτή η πιο «εσωστρεφής» περίοδος ξεκινά από σήμερα Δευτέρα με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Εδώ ο Ήλιος περνά στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το τέλος καταστάσεων, ώστε να φύγει ό,τι δεν έχει θέση στη ζωή σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για το καινούριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στον Κριό και η έμφαση πλέον φεύγει από τον τομέα της καριέρας και προχωρά στον τομέα των στόχων, της συνεργασίας, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων. Το «μαζί» θα σας πάει καλύτερα από δω και κάτω σε όλες τις δραστηριότητες σας. Ούτως ή άλλως εκπροσωπείτε ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια και είναι ευτυχία για σας να μπορείτε να μοιράζεστε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις αποφάσεις σας με τους άλλους στη ζωή σας. Καιρός να ανανεώσετε τους τρόπους που επικοινωνείτε, να γίνετε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κατεβάσετε εφαρμογές τεχνολογίας που θα σας διευκολύνουν ή να διαγράψετε ό,τι δεν χρειάζεστε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ