Θεσσαλονίκη: Μετατράπηκε σε ... ρινγκ η Πλ. Αριστοτέλους! - Απίστευτο ξύλο μεταξύ δύο κοριτσιών (βίντεο)

Aνήλικοι τραβούσαν βίντεο...

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Όπως επιβεβαιώθηκε από βίντεο που ανέβηκαν στο TikTok, μια μεγάλη ομάδα ανηλίκων -ίσως και πάνω από 100 άτομα- άρχισε να μετακινείται με ταχύτητα πέριξ της Αριστοτέλους. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι οι νεαροί ακολουθούσαν… ενθουσιασμένοι, μια ομάδα τριών – τεσσάρων κοριτσιών που είχαν πιαστεί στα χέρια και χτυπούσαν η μια την άλλη με γροθιές και κλωτσιές!

Διαβάζω ακόμη: Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο πατέρας που κλειδώθηκε με τα ανήλικα παιδιά του σε αυτοκίνητο – Άνοιξε φιάλη υγραερίου

Σε ένα από τα βίντεο εμφανίζονται δυο εμπλεκόμενες στο επεισόδιο να χτυπούν άλλες κοπέλες:

Η πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε ένα μεγάλο ρινγκ, με τους ανήλικους θεατές να τραβούν βίντεο, να χειροκροτούν και να γελούν με τα κορίτσια που έπαιζαν ξύλο. Λίγα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αντιλήφθηκαν το επεισόδιο και έφτασαν στο σημείο με τις μηχανές τους.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση στη μετονομασία της Θ. Γαζή σε οδό Άλκη Καμπανού - «Για πάντα στις καρδιές μας» (φωτό&βίντεο)

Τότε, σύμφωνα με το MEGA, το πλήθος «έσπασε» και τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν για να κρυφτούν. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία για την οποία ξεκίνησε το επεισόδιο ανάμεσα στα κορίτσια. Ο καβγάς, κατά πληροφορίες, άρχισε στην περιοχή της παραλίας και μεταφέρθηκε σύντομα μέχρι την Αριστοτέλους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ