Ταξίδι ζωής για την Oprah Winfrey και την Gayle King - Ο "must-see" προορισμός! (φωτό)

Η τηλεοπτική περσόνα μαζί με τη φίλη και συνεργάτη της, Gayle King έκαναν ένα γρήγορο ταξίδι στη χώρα.

Η αμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα μαζί με την μακροχρόνια φίλη και συνεργάτη της, Gayle King επισκέφτηκαν τις τοποθεσίες του Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, που είναι επίσης ένα από τα επτά νέα θαύματα του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη: All Hollywood stars μαζί! Sharon Stone, Priyanka Chopra, Rita Wilson, Sofia Vergara, Jessica Alba (φωτό & βίντεο)

Σε μια σειρά εικόνων που κοινοποιήθηκαν στο Instagram, η Γουίνφρεϊ φαίνεται να καβαλάει μια καμήλα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, μια από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες τοποθεσίες στην Πέτρα. Απεικονίζεται επίσης καθισμένη σε ένα μετζλίς στη διάσημη κόκκινη άμμο της ερήμου της Ιορδανίας. «Επισκέφθηκα την Ιορδανία αυτή την εβδομάδα και υπήρχαν τόσα πολλά να δεις και να βιώσεις», έγραψε η Winfrey στις εικόνες. «Επισκεφτήκαμε την τοποθεσία όπου ο Ιωάννης ο Βαπτιστής βάφτισε τον Ιησού, την Πέτρα και όλες τις γοητεύσεις της, τις καμήλες και το σημείο όπου ο μεγάλος ογκόλιθος βγαίνει από τον Ιντιάνα Τζόουνς.

«Τόση πολλή ιστορία εκεί στην «Ρόουζ Πόλη», ψηφίστηκε ένα από τα 7 νέα θαύματα του κόσμου. Χρειάζονται 3 ημέρες για να το δούμε πραγματικά όλα, περάσαμε μόνο 3 ώρες. Βάλτε το στη λίστα που πρέπει να δείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη!». Η King μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι, δείχνοντάς την να επισκέπτεται έναν πάγκο αγοράς στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν.

Αρκετοί άνθρωποι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, καλωσορίζοντας τη Γουίνφρεϊ στην Ιορδανία. «Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε το πνεύμα και την ενέργεια της χώρας μας!» ένα άτομο σχολίασε. «Επηρέασες τη ζωή μου με περισσότερους τρόπους από ό,τι θα ξέρεις ποτέ. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που περάσατε υπέροχα στη χώρα μου», έγραψε ένας άλλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ