Η πρώην του Σκότι Πίπεν εξομολογείται: Κάναμε σεξ 4 φορές τη μέρα για 23 χρόνια, χωρίς… ρεπό (φωτό)

Αποκαλύψεις για τον σούπερ σταρ του NBA, από την πρώην του, Λάρσα Πίπεν

Η Λάρσα Πίπεν, μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια με τον Σκότι Πίπεν υπαρχηγό της dream team των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης 1992, έχει όμως κρατήσει το επώνυμό του.

Η 48χρονη πρωταγωνίστρια reality show και influencer προχώρησε σε μία «πικάντικη» αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή, λέγοντας ότι με τον Σκότι παλαίμαχο αστέρα του NBA έκαναν 4 φορές τη μέρα σεξ, κάθε μέρα επί 23 χρόνια.

«Κάναμε σεξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

«Με τον Σκότι κάναμε σεξ τέσσερις φορές κάθε μέρα. Μιλάμε για κάθε νύχτα, δεν υπήρχε… ρεπό καμία μέρα στα 23 χρόνια που ήμασταν μαζί» τόνισε η Λάρσα Πίπεν, ενώ στο σχόλιο του παρουσιαστή πως ο νέος της σύντροφος «έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει» η απάντησή της ήταν «… ο Μάρκους φοράει νούμερο 50 παπούτσι, άρα πιστεύω πως είναι μια χαρά».

Ο νέος της σύντροφος είναι 32 ετών, ονομάζεται Μάρκους Τζόρνταν και είναι γιος του Μάικλ Τζόρνταν ή όπως τον γνωρίζουν όλοι Air Τζόρνταν, νούμερο ένα στον κόσμο του μπάσκετ και του NBA, συμπαίκτης με τον Πίπεν στον Σικάγο Μπουλς.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είχε γνωρίσει ποτέ ως… παιδί τον Μάρκους Τζόρνταν, όσο ο πρώην σύζυγός της ήταν συμπαίκτης του Air Τζόρτνταν στους Μπουλς.

«Τον γνώρισα μόλις πριν λίγα χρόνια, το 2019. Δεν τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Ο Μάικλ τότε ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με την πρώην γυναίκα του και δεν είχα γνωρίσει τα παιδιά του» ανέφερε.

Η Λάρσα Πίπεν χώρισε το 2021 μετά από 20 χρόνια γάμου με τον Πίπεν και είναι έτοιμη να αλλάξει επώνυμο αν παντρευτεί τον Μάρκους. Από Πίπεν θα γίνει… Τζόρνταν:

«Σίγουρα θα το άλλαζα, θα το έκανα για οποιονδήποτε κι αν παντρευόμουν. Δεν έχω πρόβλημα, νιώθω άνετα να μιλάω για τον Μάρκους και μένα» απάντησε η Λάρσα Πίπεν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ