Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι αργά το απόγευμα και στις 18:01 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού. Στις 19:23 το βράδυ της Τρίτης θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο αυτό. Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό, δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως

ΚΡΙΟ

Μια Νέα Σελήνη στα γενέθλια σας που πραγματοποιείται απόψε το βράδυ σάς θέλει πρωταγωνιστές της και σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα που θα δώσει χρώμα στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας. Είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά και το σύμπαν δουλεύει… για σας! Είναι η καταλληλότερη στιγμή της χρονιάς να θέσετε τους προσωπικούς σας νέους στόχους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον πιο μυστικό, κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας δίνει το έναυσμα να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, να κάνετε το δικό σας εσωτερικό ταξίδι και να διώξετε ό,τι σας κρατάει πίσω στη ζωή. Για κάποιους είναι κακές συνήθειες, για άλλους τοξικές σχέσεις για κάποιους άλλους λάθος επιλογές και πορεία στόχων. Γίνετε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και φέρτε ό,τι σας αγχώνει, σας φοβίζει και σας ακινητοποιεί στην επιφάνεια και πολεμήστε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών, των οικονομικών που προέρχονται από τη δουλειά σας και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σ’ αυτούς τους τομείς. Καταρχάς βρείτε ένα κύκλο ανθρώπων που θα υποστηρίξουν τα σχέδια σας, ανοίξτε τον κύκλο φίλων και συνεργατών, συζητήστε και σχεδιάστε μαζί τους ένα πλάνο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η συλλογική δουλειά ευνοείται ιδιαίτερα. Πάρτε ένα πιο ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή γκρουπ με κοινά ενδιαφέροντα και συμφέροντα. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ