Δανάη Λιβιεράτου: Ποζάρει με την μεγαλύτερη αδελφή της, Νεφέλη - Καλλονές και οι δύο (φωτό)

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι για τις κόρες τους, Δανάη και Νεφέλη.

Η Νεφέλη, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ, ενώ η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της, Δανάη, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της και ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Σπουδάζει μάλιστα στο Royal Northern College of Music στο Μάντσεστερ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

Διαβάστε ακόμη: Δανάη & Νεφέλη Λιβιεράτου: Οι καλλονές κόρες της Εύης Αδάμ ετοιμάζονται για τα αποψινά ΜadWalk Awards (βίντεο)

H Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου βρέθηκαν στο Λονδίνο για το Σαββατοκύριακο και έβγαλαν μια κοινή selfie στο Instagram. Όπως θα δείτε κι εσείς μοιάζουν πολύ και είναι πολύ όμορφα κορίτσια. 

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου βρέθηκαν μαζί στο Λονδίνο και δημοσίευσαν μια κοινή φωτογραφία στο Instagram.

Η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου έχουν κληρονομήσει ξεκάθαρα το DNA του πατέρα τους στη μουσική, αλλά και την μοντελική ομορφιά από τη μητέρα τους.


instagram @danaelivieratou

Διαβάστε ακόμη: Νεφέλη Λιβιεράτου: Η κούκλα κόρη της Εύης Αδάμ περπάτησε πρώτη φορά στην πασαρέλα - Η βραδινή έξοδος με την μαμά της (φωτό & βίντεο)

Η Εύη Αδάμ σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello έχει δηλώσει για τη σχέση της με τις κόρες της: «Βλέπω στοιχεία μου και στις δύο, αλλά περισσότερο βλέπω τον εαυτό μου στη μεγάλη μου κόρη, τη Νεφέλη. Έχει αυτή την απίστευτη τετράγωνη λογική, είναι συγκεντρωμένη, είναι όλα οργανωμένα μέσα στο κεφάλι της. Η Δανάη είναι καλλιτέχνιδα. Πιο αφηρημένη. Με το ένα πόδι σ’ αυτό τον κόσμο και με το άλλο σ’ έναν κόσμο με ήχους, χρώματα, φαντασία, σ’ ένα μαγικό κόσμο. Είναι πανέξυπνη, αλλά μερικές φορές χάνεται και θέλει λίγη οργάνωση».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ