Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή ανάρτηση της για τα πρώτα γενέθλια του γιου της - Η συγκλονιστική φωτογραφία μετά τον τοκετό (φωτό)

«Δεν ξέρω γιατί με επέλεξες, αλλά με επέλεξες....»

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Εριέττα Κούρκουλου, καθώς ο γιος της έχει τα πρώτα του γενέθλια. Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, η γυναίκα που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το Save a Greek Stray έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της Νίκου, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε αγκαλιά με τον γιο της, λίγα λεπτά μετά τον τοκετό.

Η Εριέττα Κούρκουλου συνόδευσε τη φωτογραφία τους μαζί με ένα όμορφο κείμενο:
«Δεν ξέρω γιατί με επέλεξες, αλλά με επέλεξες. Από όλες τις μαμάδες του κόσμου, διάλεξες εμένα και σε ευχαριστώ. Με εμπιστεύτηκες με την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου… να σε μεγαλώσω. Με άλλαξες για πάντα.

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο 16 χρόνια μετά τον θάνατό του - ''Πάντα και για πάντα''

Από την ημέρα που γεννήθηκες, μεταμορφώθηκα στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο. Από την μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το ο,τιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα. Αυτό είσαι – η μεγαλύτερη δύναμή μου, αλλά και η μεγαλύτερή μου αδυναμία.

Μπορεί να σε περιμέναμε καιρό, αλλά καταλαβαίνω επιτέλους το γιατί. Εσύ ήσουν το παιδάκι για εμάς και αν δεν είχαμε συναντήσει τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να έρθεις στον κόσμο, αν δεν είχαμε ακολουθήσει ακριβώς αυτή την διαδικασία με την κάθε μικρή της λεπτομέρεια, θα κρατούσα κάποιο άλλο παιδάκι στην αγκαλιά μου. Εγώ όμως θέλω μόνο εσένα… γιατί εσύ ήταν γραφτό να είσαι το παιδί μας.

Σήμερα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα μεγαλώσεις σε έναν όμορφο κόσμο, γιατί δυστυχώς είναι ένας κόσμος που κάθε μέρα με τρομάζει ακόμα περισσότερο. Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, ότι δεν θα σταματήσω να δίνω όλο μου τον εαυτό για να γίνει έστω και λίγο καλύτερος. Μπορώ να σου υποσχεθώ, ότι θα σε αγαπάω δίχως όρους και ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω και να προσπαθώ να γίνω η καλύτερη μαμά που μπορώ να γίνω, γιατί αυτό σου αξίζει.

Σου υπόσχομαι, ότι δεν θα σου πω ποτέ ότι τα αγόρια δεν κλαίνε και ότι η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή όποτε την χρειάζεσαι, όσο χρονών και αν είσαι. Σου υπόσχομαι ότι θα σου ζητώ συγγνώμη όταν σε αδικώ και ότι θα σου το επικοινωνώ όταν αισθάνομαι εγώ αδικημένη. Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι ειλικρινής και αληθινή, με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα μου.

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: Τα λόγια αγάπης για τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη - «τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του» (φωτό)

Σου υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείς αν σ´αγαπάω ή αν είσαι «αρκετός» για εμένα, γιατί κάποια πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν δεδομένα! Χρόνια Πολλά ζωή μου και σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να με επιλέξεις για μαμά σου. Ελπίζω να σταθώ αντάξια του ιερού ρόλου που μου έχει ανατεθεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ