Αυτή η υπέροχη μελαχρινή 24χρονη είναι η κοπέλα του Κωνσταντίνου Αργυρού; Jet setter με σπουδές στην Καλιφόρνια (φωτό & βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σε σχέση και μάλιστα με μία νεαρή κοπέλα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Πρόκειται για την κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα με την εταιρία αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών

Ο λόγος για την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα, μαζί με την οποία ο τραγουδιστής ταξίδεψε στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη τις προηγούμενες μέρες, όπως αναφέρει ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας».

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μαγικό ταξίδι του στην Ρώμη και την Φλωρεντία - Το άψογο στυλ του (φωτό)

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το φημολογούμενο ζευγάρι προσέχει αρκετά, να μην μαθευτεί η σχέση τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram.

«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα» σύμφωνα με την εκπομπή.

Από την άλλη, ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό» που συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από την Ιταλία, ανέφερε ότι βρέθηκε με αντροπαρέα. «Ακούγονται πολλά και γράφτηκε ότι είναι σε νέα σχέση, πιέστηκε να απαντήσει».

Από την μεριά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Περάσαμε ωραία, ξεκουράστηκα... Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μίλαγαν από μικρά ιταλικά. Για το Voice δεν έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου... Δουλεύω πολλές ώρες αλλά δεν καταλαβαίνω ότι κουράζομαι, έχω καλή ομάδα.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 24 ετών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το «Πρωινό μας» είναι μαζί τρεις μήνες. 

Η ίδια διατηρεί έναν δημοφιλή λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα, οι ακόλουθοί της στο Instagram ανέρχονται στις 18,6 χιλιάδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ