Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: Νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο - "Στοπ" στη διαδικασία υιοθεσίας με τη σύζυγο της (φωτό - βίντεο)

Η Μαρτίνα μίλησε με τον Πιρς Μόργκαν σε μια επερχόμενη συνέντευξη στο Talk TV.

Νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο βγήκε για μία ακόμη φορά η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη, ωστόσο βάζει στον «πάγο» τα σχέδια για υιοθεσία με τη σύντροφό της.

Η θρυλική παίκτρια του τένις, σε μια συγκινητική συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, εξήγησε ότι νίκησε τον καρκίνο του μαστού και του λάρυγγα που αντιμετώπιζε, παρά το γεγονός ότι φοβόταν ότι «δεν θα έβλεπε τα επόμενα Χριστούγεννα». 

Διαβάστε ακόμη: Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: Διαγνώστηκε με δύο μορφές καρκίνου – «Θα παλέψω με ό,τι έχω»

«Το να νικήσω τον καρκίνο ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έκανα ποτέ», τόνισε η 66χρονη, συμπληρώνοντας ότι η διάγνωση τήν ανάγκασε να αναβάλει τα σχέδια για την υιοθεσία ενός παιδιού με τη σύζυγό της, Τζούλια Λεμίγκοβα.

Συγκινημένη η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα στη συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν

«Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά το αναβάλαμε, και δεν πιστεύω ότι θα το κάνουμε τελικά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ναβρατίλοβα στη συνέντευξή της.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πολύπλοκη διαδικασία, και δεν έχω αρκετή ενέργεια αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε η ίδια. Η Ναβρατίλοβα σημείωσε ακόμα ότι συνέταξε μια λίστα με τα πράγματα που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει.

 

 

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν η Ναβρατίλοβα παραδέχτηκε ότι η διπλή διάγνωση την είχε τρομοκρατήσει, ενώ πρόσθεσε πως απομένουν μόλις δύο εβδομάδες θεραπείας και ότι όλα έχουν πάει καλά.

 

 

Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: Κύμα υποστήριξης από τους θαυμαστές της
Η άσος του τένις, η οποία κατέκτησε 59 μεγάλους τίτλους σε μια καριέρα τεσσάρων δεκαετιών, ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο στις αρχές του έτους, με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης από τους θαυμαστές της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα είχε έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο και το 2010, με τη μάχη να τη βγάζει νικήτρια. Ωστόσο, η ασθένεια επέστρεψε στη ζωή της, με την ίδια να πολεμάει για μία ακόμη φορά σκληρά και να κερδίζει.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η καλλονή Ρωσίδα σύζυγος της τενίστριας Μαρτίνα Ναβρατίλοβα - Το ζευγάρι έχει δύο κοριτσάκια που μεγαλώνουν μαζί (φωτό & βίντεο)

Η Ναβρατίλοβα κυριάρχησε στο γυναικείο τένις τη δεκαετία του '70 και του '80. Η τελευταία της νίκη ήταν στο US Open το 2006, όταν κέρδισε το μεικτό διπλό μόλις ένα μήνα πριν κλείσει τα 50 της χρόνια.

Αν και είχε αρχικά αποσυρθεί το 1994, επέστρεψε για να παίξει διπλά και περιστασιακά τουρνουά μονών το 2000 - χρονιά κατά την οποία εισήχθη στο International Tennis Hall of Fame.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ