Άδωνις Γεωργιάδης: «Παραδέχτηκε» τους Ράδιο Αρβύλα – Το χιουμοριστικό βίντεο που του άρεσε (βίντεο)

Η ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης μετά την προβολή του βίντεο.

Οι σχέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με τους «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη δεν θα χαρακτηρίζονταν σε καμία περίπτωση καλές, αφού και οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει σκληρούς χαρακτηριστικούς και έχουν ασκήσει κριτική ο ένας για το έργο του άλλου.

Ωστόσο, ο υπ. Ανάπτυξης σήμερα το πρωί προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter η οποία προκάλεσε έκπληξη, αφού κοινοποίησε ένα σατιρικό βίντεο που προβλήθηκε στη χθεσινοβραδινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», σημειώνοντας πως ήταν χιουμοριστικό, αν και αφορούσε τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Κανάκης κατά δημοσιογράφων: «Όσο κι αν λέτε ότι βρέχει, δεν βρέχει, σας φτύνουν» - Ο διχασμός στο twitter, η απάντηση του Άδωνι

Το βίντεο για το «καλάθι των νονών» των «Ράδιο Αρβύλα»

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε. Αυτό το βίντεο έχει πλάκα, αν και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι το ''Καλάθι του Νονού, αλλά των Νονών''… Εν τούτοις καλοδεχούμενη τέτοιου τύπου κριτική», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter, παραθέτοντας το σχετικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα».

Αφορμή για το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» στάθηκαν οι χθεσινές ανακοινώσεις για το «καλάθι των νονών» που θα εφαρμοστεί από τις 29 Μαρτίου στα παιχνιδάδικα με 12 κατηγορίες προϊόντων προκειμένου να διευκολυνθούν οι νονοί με τα ψώνια για τα βαφτιστήρια τους.

Διαβάστε ακόμη: «Καλάθι του Νονού» στις 29 Μαρτίου & «Καλάθι του Πάσχα»

Σ' αυτό το χιουμοριστικό βίντεο ο αείμνηστος Μάρλον Μπράντο ως Βίτο Κορλεόνε στην ταινία «Νονός» εμφανίζεται να λέει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη να... επέμβει προκειμένου να βοηθήσει τους υπόλοιπους νονούς για τα ψώνια τους την περίοδο του Πάσχα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ