Τέλος το ξανθό για τη Νικόλ Κίντμαν: Επιστροφή στα κόκκινα, σγουρά μαλλιά της - Οι θαυμαστές τα λάτρεψαν! (φωτό)

Αφού απολαύσαμε την Νικόλ Κίντμαν στο χαλί των φετινών βραβείων Όσκαρ με λαμπερή τουαλέτα του Armani Privé και ολόισια μαλλιά, ήρθε η σειρά να την δούμε στο Ιnstagram με τα φυσικά της σγουρά μαλλιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τρεις φωτογραφίες της, όπου την βλέπουμε με φυσικές μπούκλες. Φορώντας ένα ανοιξιάτικο μπλε φόρεμα, η Νικόλ Κίντμαν αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της για την ομορφιά της.

Διαβάστε ακόμη: Η Νικόλ Κίντμαν μοντέλο του Balenciaga: Περπάτησε στην πασαρέλα με την Ναόμι Κάμπελ & την Κιμ Καρντάσιαν (φωτό & βίντεο)

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ επέστρεψε στο φυσικό της κόκκινο.

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με τα φυσικά σγουρά της μαλλιά
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στην εμφάνιση της 55χρονης Νικόλ Κίντμαν είναι τα μαλλιά της. Πλούσια, πυρόξανθα και πάντα πολύ στιλάτα. Πρόσφατα, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με τα φυσικά της μαλλιά, τα οποία είναι σγουρά.

«Τώρα πια αφήνω ελεύθερα τα μαλλιά μου στο σγουρό και φυσικό στιλ τους σε καθημερινή βάση και ποτέ δεν τα ισιώνω! Μου πήρε 40 χρόνια, αλλά πλέον τώρα αποδέχομαι τις μπούκλες μου!» είχε δηλώσει στο παρελθόν η Αυστραλή ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2023 - Νικόλ Κίντμαν: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στην τελετή - Το twitter πήρε «φωτιά»

Όπως ήταν φυσικό οι θαυμαστές της ηθοποιού λάτρεψαν τις ανέμελες και φυσικές μπούκλες της και έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ