Χάλι Μπέρι: "Ανέβασε" τη θερμοκρασία με τη νέα της δημοσίευση - Η ανάρτηση που κόβει την ανάσα (φωτό)

"Έσπασε" το instagram...

Μετά από ένα ζεστό ντουζ, η Χάλι Μπέρι μοιράστηκε μαζί μας μια αυθόρμητη φωτογράφηση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Δεν είναι είδηση πως στα 56 της χρόνια, η Χάλι Μπέρι παραμένει πιο σέξι από ποτέ! Το απόλυτο sex symbol των 2000s συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα εκθαμβωτικά looks και τις δημόσιες εμφανίσεις της. Eπέλεξε, λοιπόν, να μοιραστεί με τους followers της μια φλογερή αυτοσχέδια φωτογράφιση που μας άφησε άφωνους.

Διαβάστε ακόμη: Ποια έχει τα πιο καλογυμνασμένα πόδια στο Χόλιγουντ; Με υψηλή βαθμολογία έρχεται πρώτη η Halle Berry (φωτό & βίντεο)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από ένα αχνιστό ντουζ, η Μπέρι πόζαρε ολόγυμνη στον θολωμένο καθρέφτη του μπάνιου της, καλύπτοντας μόνο το στήθος με τα χέρια της. «Μεσοβδόμαδο Self Love» συμπλήρωσε η οσκαρική ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας, και το Instagram... πήρε φωτιά!

 

 

Τα σχόλια της δημοσίευσης είναι γεμάτα κατενθουσιασμένους fans: «Αέναη ομορφιά» σχολιάζει ένας θαυμαστής, με κάποιον άλλο να προσθέτει: «Δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο»!

Διαβάστε ακόμη: Χάλι Μπέρι - το βίντεο του καλοκαιριού: Παίρνει ανάσες με το κεφάλι έξω από το αμάξι & απολαμβάνει επιτέλους τον καθαρό αέρα, μετά την κλεισούρα της καραντίνας

Η βραβευμένη ηθοποιός έκανε πρόσφατα το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία «Bruised» του 2020, ενώ στο άμεσο μέλλον θα την απολαύσουμε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Mothership» στο Netflix.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ