Σαν δύο σταγόνες νερό: Η 17χρονη κόρη "ξεπέρασε" τη μητέρα της, Τζένιφερ Γκάρνερ - Η σπάνια εμφάνιση τους (φωτό)

Όσο μεγαλώνει γίνεται ίδια η μαμά της!

Η 17χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ δείχνει ότι όσο περνάνε τα χρόνια μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της, την οποία έχει ήδη ξεπεράσει σε ύψος όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία από το Δεκέμβριο του 2022.

Σαν δίδυμες: Η σπάνια εμφάνιση της Τζένιφερ Γκάρνερ με την mini me κόρη της Βάιολετ Άφλεκ

Η Βάιολετ Άφλεκ είναι η μεγαλύτερη κόρη της Γκάρνερ με τον πρώην σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ. Οι δύο σταρ έχουν ακόμη δύο παιδιά, την Σεραφίνα και τον Σάμιουελ. Ο Άφλεκ ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Γκάρνερ, μετά τον πρώτο γάμο της με τον Σκότ Φόλι, ενώ η Γκάρνερ ήταν η πρώτη γυναίκα του Άφλεκ, πριν από το γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ben Affleck με τις δύο Jens του! Η πρώην σύζυγος Jennifer Garner, η νυν Jlo & τα παιδιά τους - happy family (φωτό & βίντεο)

Jennifer Garner

Jennifer Garner

Jennifer Garner

Διαβάστε ακόμη: Απολαυστικό βίντεο: Η Jennifer Garner πλένει τον γάτο της μετά από ένα… ατύχημα - «έχουμε πρόβλημα παχυσαρκίας»

Στη φωτογραφία, η λαμπερή ηθοποιός και η κόρη της φαίνονται να καταφθάνουν στον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, με αφορμή το προεδρικό δείπνο του Τζο Μπάιντεν με τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν στο οποίο ήταν καλεσμένες. Η Βάιολετ είναι ιδιαίτερα σικάτη στην εμφάνισή της, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Ralph Lauren γεμάτο καρδιές, με κόψιμο βγαλμένο κατ' ευθείαν από τα 50s!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ