Χρήστος Πολίτης: Απαντάει στην Κάτια Δανδουλάκη - «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει άνθρωπο» (βίντεο)

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, απλά εγώ δεν μισώ κανέναν», δήλωσε

Ο Χρήστος Πολίτης έδωσε την απάντησή του στην Κάτια Δανδουλάκη, η οποία σε συνέντευξή της ανέφερε πως ο συνάδελφός της τη «μισεί».

Ο ηθοποιός έκανε τη δική του δήλωση, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε αρχικά, πως «δεν έχει μισήσει ποτέ στη ζωή του κανέναν άνθρωπο». «Το μίσος είναι λίγο κακόγουστο πράγμα. Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Δανδουλάκη: «Γιατί να κλείσω το θέατρο - συμφωνούμε, αλλά εδώ παίζουμε και όταν κηδεύουμε τους δικούς μας» - Η ανάρτηση Μπιμπίλα (βίντεο)

«Είπα απλά ότι δεν θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κα Δανδουλάκη. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω», συμπλήρωσε.

 

 

Τέλος, ανέφερε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, όμως όχι να τον κατηγορεί αδίκως, επειδή απλώς θέλησε να ξεκόψει από κάποιους.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν σκέφτηκα τίποτα, σκέφτηκε η ψυχή μου» είπε η ηθοποιός (βίντεο)

«Εγώ δεν μισώ κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα, αλλά μίσος δεν έχω νιώσει για κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», δήλωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ