Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Παντρεύτηκε η καλλονή ανιψιά της, Λαίδη Αμέλια Σπένσερ - Ο γάμος με την λαμπερή οικογένεια χωρίς τον μπαμπά (φωτό)

Να ζήσουν!

Έπειτα από 14 χρόνια σχέσης το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με τα δεσμά του γάμου!

Η λαμπερή γαμήλια τελετή της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λαίδης Αμέλια Σπένσερ με τον Γκρεγκ Μάλετ πραγματοποιήθηκε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Διαβάστε ακόμη: Lady Amelia Spencer: Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα παντρεύτηκε τον καλό της Greg Mallett - Ο γάμος έγινε στη Νότια Αφρική (φωτό)

 

 

 

 

Ορισμένα από τα μέλη της οικογένειάς της που παρευρέθηκαν στο γάμο ήταν η δίδυμη αδερφή της 30χρονης Aμέλια, Λαίδη Ελίζα και τα άλλα δύο αδέρφια τους, λαίδη Κίτι και ο αδελφός τους Σάμιουελ.
 

 

 

Η βρετανική εφημερίδα έσπευσε να τονίσει ότι, ο πατέρας της νύφης, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ, δεν παραβρέθηκε στη σημαντικότερη μέρα της κόρης του.

Κι αυτό γιατί ήθελε να αποφύγει την πρώην σύζυγό του, Βικτόρια Άιτκεν, μητέρα της Αμέλια. O Tσαρλς Σπένσερ ήταν άπιστος στον έγγαμο βίο τους και μετά το διαζύγιο, πήρε αποστάσεις από την πρώην του και τα τέσσερα παιδιά που απέκτησαν.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε επίσης: Η ανιψιά της Diana, Amelia Spencer, μόλις αρραβωνιάστηκε - Το εντυπωσιακό μονόπετρο & η ευχή του μπαμπά της (φωτό)

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», το ερωτευμένο ζευγάρι -Αμέλια και Γκρεγκ- ήταν αρκετά διακριτικό ενόψει της μεγάλης του μέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν προέβη σε σχόλια για το ποιος ήταν και ποιος δεν ήταν στη γαμήλια τελετή.

Η Aμέλια ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, παραμονές της τελετής.

 

 

 

 

H ξαδέρφη του πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και του δούκα του Σάσεξ, Χάρι, κατάλαβε ότι βρήκε από νωρίς τον άνδρα της ζωής της.

Ο 33χρονος Γκρεγκ Μάλετ, ο οποίος ασχολείται με το real estate, της είχε κάνει πρόταση γάμου το καλοκαίρι του 2020. Ο ίδιος τότε έσπευσε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.
 

 

 

«Έτσι αυτή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Στις 22 Ιουλίου του 2020, ζήτησα από την αγάπη της ζωής μου να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί μου και είπε "ΝΑΙ". Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος και σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», είχε γράψει ο Μάλετ.

 

 

Ο πατέρας της νύφης, Τσαρλς Σπένσερ, μπορεί να μην παραβρέθηκε στο γάμου του ζευγαριού, ωστόσο, έχει δηλώσει ότι λατρεύει τον γαμπρό του, ο οποίος μάλιστα, του είχε ζητήσει την ευχή του προτού κάνει πρόταση στην κόρη του .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ