Νέα Σμύρνη: Στο τμήμα Εκβιαστών ο εμπρησμός του εστιατορίου - Τι λέει η Μάρα Δαρμουσλή, ο σύζυγος της οποίας είναι συνιδιοκτήτης (φωτό & βίντεο)

«Έσπασαν το τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα» λέει υπάλληλος, «με ενδιαφέρει οι άνθρωποι να είναι καλά» είπε για τους πέντε τραυματίες η Μάρα Δαρμουσλή

Στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται πλεόν υπόθεση του εμπρησμού γνωστού εστιατορίου της Νέας Σμύρνης ώστε να ερευνηθεί. Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας μφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο – τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

 

Η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ένας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.

 

 

 

Μάρα Δαρμουσλή: «Ήταν μεγάλη επένδυση, δεν είχαμε απειλές»

H Μάρα Δαρμουσλή με τον συζυγό της Βασίλη Τσατσάκη σεφ και συνιδιοκτήτη του εστιατορίου (NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή του εστιατορίου Cavalliere στη Νέα Σμύρνη όπου τα ξημερώματα εκδηλώθηκε φωτιά, με την υπόθεση εμπησμού να έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Σμύρνη: Ο εμπρησμός στο εστιατόριο έθεσε σε κίνδυνο ενοίκους πολυκατοικίας – Απεγκλωβίστηκαν μητέρα και βρέφος (φωτό & βίντεο)

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου εμφανίστηκαν ξαφνικά δύο – τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι, πέταξαν κάτι και αμέσως ξέσπασε η φωτιά.

nea-smyrni-3

Στο Πρωινό μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή, μοντέλο και μία εκ των ιδιοκτητών. «Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης ο άνδρας μου δηλαδή για να ενημερωθεί από τις αρχές. Αυτό έγινε στις 4:30-5:00 και το μάθαμε στις 7 το πρωί γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω» είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

nea-smyrni-fwtia-6

«Εγώ ψάχνω πιο πολύ να μην υπάρχουν τραυματίες. Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει, τι έχει καταγραφεί, δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση» πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

«Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι»

«Από εκεί και πέρα είμαι και μητέρα, έμαθα ότι άνθρωποι καήκανε. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πάει το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό, μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων» είπε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή.

nea-smyrni-1_2

«Δεν έχω ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε για απειλές, ούτε μίση, η οικογένειά μας δεν είχαμε θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αρχές και οι αρμόδιοι οι οποίοι θα αναλάβουν και θά ψάξουν και θα δουν τι θα γίνει».

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

nea-smyrni-fwtia-4

Ενας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.

nea-smyrni-fwtia-1

Φωτό: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ