Νύφη η Μαρία Σολωμού: Τα υπέροχα νυφικά του Georg Jensen φόρεσαν τα κορίτσια της πασαρέλας & του θεάτρου (φωτό)

Εμφανίσεις που μας άφησαν άφωνους!

Το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου και είχε ως έμπνευση το Βόρειο Σέλας, ένα από τα πιο συγκλονιστικά θεάματα που προσφέρει η φύση.

Το απόλυτο bridal fashion show, εμπνεύστηκε το 2016 η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Μυρτώ Κάζη, καταφέρνοντας να δημιουργήσει έναν θεσμό.

Το Yes I Do Catwalk υποστηρίζει και φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και με τη συμβολή των καλεσμένων και την προαιρετική δωρεά εισόδου των 10 ευρώ -έσοδα που θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος- θα γίνει μια προσπάθεια για την πλήρη κάλυψη των εξόδων για την ευχή του Αναστάση, που δεν είναι άλλη από το να επισκεφθεί το Βόρειο Σέλλας.

Οι πιο καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές και οίκοι νυφικής (και όχι μόνο) μόδας –Primalicia Bridal Designers, AthenaV Bridal Concept Store, Justin Alexander, Demetrios, Megla-M, Mary Theotoki, Tania Christoforatou, Anna Tavoularidi, Sotiris Georgiou και Stova Bambini- θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους πιο επιδραστικούς celebrities για να μας χαρίσουν ένα φαντασμαγορικό show με εντυπωσιακές δημιουργίες, statement παρουσίες, μουσική, special acts και έντονο συναίσθημα.

Η λίστα με τους celebrities που συμμετέχουν είναι όπως κάθε χρόνο πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει περισσότερους από 60 επιδραστικούς ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης, του modeling, της μουσικής σκηνής και των social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ